Justin Timberlake şi Jessica Biel au devenit părinţi

Justin Timberlake
Foto: usmagazine.com

 

Cântăreţ, compozitor şi actor, Justin Timberlake, în vârstă de 34 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei ‘N Sync şi a fost recompensat cu nouă premii Grammy şi patru premii Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, „Justified”, urmat de „FutureSex/ LoveSounds”, în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de exemplare în toată lumea, iar alături de ‘N Sync – 50 de milioane de unităţi.

În ultimii ani Justin Timberlake s-a concentrat asupra carierei cinematografice, după rolurile jucate în „Reţeaua de socializare”, în comedia „Bad Teacher”, în care joacă alături de fosta sa iubită, actriţa Cameron Diaz, dar şi în comedia romantică „Prietenie cu folos”, în care joacă alături de Mila Kunis.

Jessica Biel, în vârstă de 33 de ani, s-a făcut cunoscută în serialul de televiziune „Al şaptelea cer”. A mai jucat în filmele „Hitchcock”, „Viaţa secretă a lui Emanuel” sau „Iluzionistul”.

Justin Timberlake şi Jessica Biel formează un cuplu de mulţi ani, dar abia în timpul vacanţei de Crăciun din 2011 s-au logodit. Logodna celor doi a durat 10 luni, Justin cerând-o de soţie pe Jessica, în stil tradiţional, cu un inel de 6 carate, gândit chiar de el, în timpul unei vacanţe la munte, în decembrie 2011, conform US Weekly. S-au căsătorit pe 19 octombrie 2012, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc în Borgo Egnazia, din sudul Italiei.

Actriţa a spus despre iubitul ei în Vogue că ,,este cel mai preţios lucru pe care îl am în viaţa mea”.

La rândul lui, Justin a declarat pentru Vanity Fair că ,,Jessica este cea mai importantă persoană din viaţa mea. Este cea mai specială persoană. Nu vreau să spun mai multe, pentru că vreau să protejez lucrurile care îmi sunt dragi, spre exemplu ea”.

De curând Justin Timberlake şi actriţa Jessica Biel au devenit părinţi pentru prima dată.

„Fiul meu extraordinar şi minunata lui soţie ne-au făcut cel mai frumos cadou din lume! Silas Randall Timberlake!”. Prenumele copilului a fost ales în onoarea bunicului şi tatălui copilului, a scris bunica paternă a nou-născutului pe un cont de socializare.

Mama şi copilul sunt perfect sănătoşi şi cântăreţul este „euforic” la ideea de a-şi exercita noul său rol, a scris revista People, citând agenţii celor doi artişti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *