Kate Middleton a părăsit maternitatea împreună cu bebeluşul!

Kate Middleton, Prinţul William şi fiul lor nou născut au părăsit marţi seară, spitalul St. Mary din Londra. Ei au fost aşteptaţi de câteva sute de jurnalişti şi de un public numeros, cu toţii nerăbdători să descopere numele viitorului moştenitor al Marii Britanii şi cum arată.137460987493faf98c

Familia regală va locui la Palatul Kensington în următoarea perioadă. Se pare că bebeluşul regal seamănă cu mama lui, spre fericirea prinţului William. Titlul oficial pe care îl va deţine fiul prinţului William va fi „Alteţa sa regală prinţul de Cambridge”, aşa cum a anunţat serviciul de presă al Palatului St. James.

„A moştenit frumuseţea mamei sale, slavă Domnului”, a glumit William, cu toate că a fost contrazis, cu zâmbetul pe buze, de Kate. Cei doi au confirmat că bebeluşul are mult păr. „Suntem extrem de emoţionaţi, e un moment pe care orice părinte îl cunoaşte, extrem de special”, a explicat Kate Middleton.
„Are o pereche de plămâni puternici, e un băiat mare şi destul de greu, încă lucrăm la găsirea unui nume, aşa că îl veţi cunoaşte când îl vom alege. E prima oară când îl vedem, aşa că vrem să petrecem cât mai mult timp cu el. „, a spus Prinţul William jurnaliştilor, la ieşirea din maternitate.

sursa: http://spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *