Kelly Stables
Foto: empirewallpapers.net

Actriţă americană de teatru şi film, Kelly Stables s-a născută în data de 23 ianuarie 1978 în oraşul St. Louis, statul Missouri.

Kelly şi-a câştigat popularitatea atât pentru interpretările din filme cât şi pentru apariţiile de pe scena de teatru. Nouă ne este cunoscută pentru rolul Melissa din serialul ”Two and a Half Men” şi pentru interpretarea personajului Eden Konkler din pelicula ”The Exes”. De asemenea, frumoasa actriţă s-a făcut remarcată şi pentru cascadoriile făcute pentru primul film din seria ”The Ring”. În ”The Ring Two” Kelly apare în portretizarea Samarei Morgan.

Pe lângă faptul că este o actriţă frumoasă şi celebră, Kelly are şi o viaţă personală activă. Este de notorietate faptul că este un mare fan al baseball-ului, fiind susţinătoare înfocată a echipei St. Louis Cardinals. Când nu este pe scenă sau la vreo filmare, actriţa se ocupă de educarea copiilor cu privire la boala Parkinson şi la modalităţilor de prevenire.

Şi pe plan familial lucrurile stau bine pentru celebra actriţă. În anul 2005 se căsătoreşte cu Kurt Patino. Kurt îi este şi manager de mai bine de zece ani. La şapte ani după căsătorie, în 2012, se naşte primul copil al cuplului. Este un băieţel, pe care l-au numit Kendrick Kurt Patino.

Ajunsă la vârsta de 37 de ani, Kelly a devenit de curând mămică pentru a doua oară.

Kelly Stables babu
Foto: people.com

Recent actriţa a declarat celor de la Origin magazine: ” de când eram o fetiţă mică am ştiut că vreau să devină mămică. Iubire înseamnă să-mi aud băieţelul râzând”. Nou născutul, pe care l-au numit Kellen William, este perfect sănătos iar Kendrick, frăţiorul mai mare îl aşteaptă acasă cu mare nerăbdare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *