Kitty Cepraga a născut!
Foto: agentiadepresamondena.com

În ultima perioadă, a devenită o modă printre vedete să-și ascundă sarcina cât mai mult posibil. Dacă ar putea, unele vedete ar anunța un eveniment atât de frumos, chiar după naștere.

Din această categorie a făcut parte și actrița Kitty Cepraga. Ea și-a anunțat sarcina când mai avea doar câteva săptămâni până să nască. Săptămânile au trecut rapid și frumoasa Kitty a devenit pentru prima oară mămică. Actrița, stabilită de câțiva ani în Italia, a devenit mămica unei fetițe sănătoase care a primit prima notă de 10 din noua viață. Fetița a cântărit 3,6 kg la naștere Numele micuței a fost ales din timp și cu mare atenție. Vedeta își va boteza primul copilaș, Aurora-May Jacquelin.

Dorind să împărtășească și prietenilor virtuali marele eveniment, Kitty a postat pe pagina unui site de socializare următorul mesaj: „La ora 3.14 s-a născut iubirea vieții mele, cu 3,6 kg. Bine ai venit, prințesa inimii mele, Aurora-May Jacqueline. Suntem bine amândouă. Fericită și îndrăgostită”. Și cum ar mulți fani, imedat după postarea mesajului, au curs aprecierile și felicitările pentru mămică și fetița ei.

În anul 2011 Kitty Cepraga s-a căsătorit cu James Goodwin și tot în același an, s-a remarcat ca actriță datorită rolului din filmul „Gianni e le donne”.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *