kitty-cepraga
foto: facebook

Cristina Cepraga şi-a făcut debutul în showbiz-ul românesc în anii 90 ca membru al Şcolii Vedetelor. Dar cel mai bine ne amintim de Kitty de pe vremea când era una dintre cele mai cunoscute prezentatoare ale postului MTV.

A cochetat ceva timp cu muzica, dar marea ei pasiune a fost dintotdeauna actoria. Şi nu este deloc întâmplătoare acestă latură artistică a frumoasei blonde, având în vedere că e născută într-o familie care este conectată la artă şi jurnalism. Mama Cristinei este regizor muzical al televiziunii publice, iar tatăl este jurnalist.

Pentru a-şi îndeplini visul de a deveni actriţă, Kitty Cepraga s-a mutat cu mai bine de un deceniu în urmă în Italia, la Roma.

Într-un interviu acordat celor de la vocespettacolo.com, Cristina a explicat motivul pentru care a decis să facă actorie departe de casă. „Filmul comercial din România e aproape inexistent azi, în timp ce în Italia are cea mai mare dezvoltare. România e o ţară care se dezvoltă, cum a fost Italia după război, când oamenii erau încrezători, puternici, creativi”.

De când este în Italia, Kitty nu a dus lipsă de roluri. A jucat în numeroase seriale TV şi filme, unul dintre filme, „Salt of Life”, de care o leagă amintiri plăcute, ajungând să participe în anul 2011, la Festivalul de la Berlin. Actriţa îşi aminteşte că ziua cea mare a fost „o zi foarte specială, mi-am pierdut rochia pentru covorul roşu, am alertat tot staff-ul festivalului, până şi oamenii care au zburat cu mine pe ruta Bucureşti-Viena şi Viena-Berlin. Şi toate s-au întâmplat de ziua mea, pe 11 februarie”.

Kitty
foto: facebook

A interpretat un rol în filmul lui Leonardo Frosina,”L’ultima foglia” care i-a oferit mari satisfacţii, pelicula fiind răsplătită cu numeroase premii la festivalurile din Italia şi din Europa.

În 2010, Kitty Cepraga s-a întors câteva săptămâni în ţară pentru a participa în calitate de concurent la emisiunea „Dansez pentru tine”. Cu Dan Hedesiu, partenerul ei de dans, a păstrat legătura şi în afara ringului de dans. La nunta acestuia, Cristina i-a oferit ca dar de nuntă o vacanţă la Roma.

După câtiva ani buni de relaţie, în 2011, Cristina s-a măritat cu iubitul ei, James Goodwin, un prosper om de afaceri. Despre această relaţie actriţa spunea că „e o relaţie bazată pe toleranţă. Omul acesta nu mi-a impus niciodată nimic şi nu m-a constrâns în nici un fel. Şi e o relaţie plină de pasiune”. Visul Cristinei era acela de a se căsători, de a deveni mămică şi de a avea o viaţă frumoasă.

Cristina Cepraga
Foto: acasa.ro

Se pare că visele i s-au îndeplinit pe rând. S-a căsătorit cu iubirea vieţii, duce un trai frumos şi liniştit iar peste câteva săptămâni va deveni mămică. Ce poate să fie mai frumos!

Departe de casă, Kitty a reuşit să-si ţină sarcina departe de ochii presei noastre. Doar apropiaţii ei ştiau de perioada frumoasă prin care trece. Şi pentru că zilele până la apariţia primului copil, sunt numărate, actriţa a hotărât recent să anunţe evenimentul pe un cont de socializare: „Însărcinată în 8 luni! Da, şi nu este o glumă“. Şi ca să mai păstreze din tensiune, Cristina nu a declarat dacă va avea fetiţă sau băieţel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *