sâmbătă,ianuarie 28, 2023

Kristin Cavallari a făcut anunţul: „Avem al treilea bebe pe drum!”

Kristin Cavallari
Foto: topnews.in

Personalitate de televiziune, designer de modă şi actriţă, vedeta a devenit cunoscută de când a jucat în serialul „The Hills”.

La sfârşitul anului 2010 Cavallari a început să se ​​întălnească cu Jay Cutler, fundaşul lui Chicago Bears. În aprilie 2011 Kristin Cavallari şi Jay Cutler s-au logodit ca, trei luni mai târziu, în iulie, să se despartă. Nu au rezistat să stea mult departe unul de celălalt, aşa încât în noiembrie cei doi s-au împăcat. Pe 8 iunie 2013, Kristin şi Jay s-au căsătorit religios în Nashville, Tennessee. Pe 8 august 2012 s-a născut primul copil al cuplului, un băieţel, Camden Jack, acum în vârstă de 3 ani. Anul trecut, în primăvară, pe 7 mai, Kristin şi Jay au devenit pentru a doua oară părinţi. Kristin a adus pe lume tot un băieţel pe care l-au numit Jaxon Wyatt.

cu sotul
Foto: nydailynews.com

Kristin Cavallari are o familie minunată şi se înţelege de minune cu soţul ei. Recent actriţa a făcut un anunţ pe un cont de socializare în care le-a spus fanilor că a rămas însărcinată din nou.

„Încă o dată. Suntem încântaţi să vă anunţăm că avem al treilea bebe pe drum! Echipa Cutler se măreşte”, a scris Kristin Cavallari pe Twitter.

În ceea ce privește sosirea copilului, Cavallari este mai mult decât încântată să ureze bun venit fetiţei în familie. „Băieții sunt atât de încântaţi de a avea o soră mai mică pe drum !!!” a scris în timp ce ținea o pereche de adidași roz de copil.

kristin cavallari cu adidasi roz
Foto: Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *