La 43 de ani fermecătoarea Cameron Diaz se pregăteşte să devină mămică!?

Cameron Diaz
Foto: celebrityhairstylez.com

Cameron Diaz şi Benji Madden au o relaţie din vara lui 2014, după ce s-au cunoscut prin intermediul lui Nicole Ritchie, iar informaţiile despre logodna celor doi au apărut la începutul lui decembrie.

Benji Madden (36 de ani) și Cameron Diaz (43 de ani) s-au căsătorit la începutul acestui an, pe 5 ianuarie, într-o ceremonie care a avut loc la reşedinţa lor din Los Angeles. De atunci cei doi tot încearcă să devină părinți, potrivit apropiaților. Actriţa a experimentat deja rolul de femeie însărcinată în filmul “What To Expect When You’re Expecting“, în care personajul său, o antrenoare de fitness, încearcă să îşi dea seama ce înseamnă să devii mamă.

Cameron si Benji
Foto: usmagazine.com 

Conform presei de peste Ocean, se pare că dorinţa de a deveni părinţi li s-a îndeplinit. Un apropiat al celor doi susține cu tărie că actrița este deja însărcinată în opt săptămâni. Bănuielile sunt întărite cumva şi de ipostaza în care artista și soțul ei, Benji Madden, au fost surprinşi când au aterizat pe aeroportul din Los Angeles după un zbor de 16 ore. Cei doi se întorceau din Sydney, acolo unde Benji și fratele lui Joel au participat la finala show-ului The Voice Australia, erau foarte zâmbăreţi, relaxaţi iar Cameron a avut grijă, în mod deosebit, să-și ascundă burtica cu haine lungi.

Cameron Diaz  la aeroport
Foto: irishmirror.ie

O altă declarație care întărește această idee îi aparține unui prieten de-al actriței care afirmă că aceasta este într-adevăr însărcinată și că nu o să facă un anunț public, din superstiţie, decât după ce ajunge în cel de-al doilea trimestru de sarcină.

 

Actriţa Cameron Diaz a mai avut relaţii cu vedete ca Justin Timberlake, Jared Leto şi Alex Rodriguez. La rândul său, Benji Madden a avut relaţii cu Eliza Doolitle şi Holly Monk.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *