La 50 de ani celebra cântăreața Sophie B. Hawkins este însărcinată

Sophie B. Hawkins
Foto: facebook

Sophie B. Hawkins este o compozitoare, cântăreaţă şi pictoriţă americană. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără „Damn I Wish I Was Your Lover”, „As I Lay Me Down” şi „Right Beside You”. A lansat cinci albume de studio, cel mai recent fiind „The Crossing”, din anul 2012. Cu melodia „Damn I Wish I Was Your Lover”, care face parte din albumul „Tongues and Tails”, apărut în anul 1992, Sophie B. Hawkins a obținut o nominalizare la premiile „Grammy” din anul 1993. Melodia a fost extrem de bine primită atât în Statele Unite ale Americii, cât și în Marea Britanie.

Sophie B. Hawkins
Foto: facebook

 

Sophie B. Hawkins a confirmat recent că este însărcinată şi că starea sa de sănătate este foarte bună, răspunzând astfel îngrijorărilor din presa tabloidă americană referitoare la capacitatea sa de a duce o sarcină la bun sfârşit.

În vârstă de 50 de ani, celebra cântăreață urmează să nască o fetiță în această lună, după ce, în luna februarie, a fost fertilizată în vitro cu sperma unui donator și ovulele pe care și le-a înghețat cu 20 de ani în urmă.

Sophie gravida
Foto: facebook

Sophie mai are un copil în vârstă de șase ani, Dashiell, pe care l-a crescut singură. Aceasta mărturiseşte că și-a dorit să aibă un al doilea copil încă de când Dashiell a împlinit vârsta de un an, însă cariera solicitantă și problemele din viața sentimentală nu i-au permis până acum. Într-un interviu acordat pentru revista People, artista declara: „Cred că Dashiell are nevoie de o soră. Fiul meu are un singur părinte care are 50 de ani. Vreau să aibă şi o familie tânără. Am vorbit cu un doctor din New York despre fertilizarea în vitro şi mi-a spus că sunt bătrână. I-am răspuns că tocmai asta este problema. Copilul meu are o mamă bătrână. Atunci mi-am spus: de ce să nu-i dăruiesc fiului meu pe cineva care să fie familia lui pentru tot restul vieţii? „.

Dashiell
Foto: facebook

Cu toate că şi-a dorit al doilea copil, atunci când a început procedurile de fertilizare, cântăreaţa recunoaşte că a fost năpădită de unele gânduri negre. Dar a reuşit să treacă peste ele şi, conform unei declaraţii pentru Today.com., Sophie mărturisea: „Acum nu mai am nici una dintre acele temeri, pentru că mă simt sănătoasă și puternică. Doctoriţa spune că sunt cea mai sănătoasă femeie însărcinată. Aş fi putut avea 30 de ani şi multe probleme. Am 50 de ani şi nu am nicio problemă”, a declarat starul.”.

Printre celebrităţile internaţionale, Sophie B. Hawkins nu este singura care şi-a dorit un copil la o vârstă înaintată. În aceeaşi categorie se înscriu nume precum Kelly Preston care a născut la 48 de ani, Courtney Cox la 50 de ani sau Halle Berry la 47 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *