La 51 de ani actriţa Sandra Bullock a devenit mamă pentru a doua oară

La 51 de ani Sandra Bullock, are deja un fiu, Louis Bardo Bullock, în vârstă de 5 de ani, născut în ianuarie 2010, în oraşul american New Orleans pe care l-a adoptat dintr-un orfelinat din New Orleans în 2010. La vremea respectivă actriţa era căsătorită cu Jesse James prezentatorul unei emisiuni de televiziune. Cei doi au pus punct mariajului în anul 2010, după cinci ani de relaţie, în urma apariţiei în presa americană a unor articole despre infidelitatea lui James. Sandra Bullock a declarat la acel moment că va finaliza procedura de adopţie a micuţului Louis în calitate de părinte unic şi s-a mutat din California, instalându-se în oraşul Austin din statul american Texas.

Sandra Bullock
Foto: mirror.co.uk

Se spune că Sandra Bullock şi Bryan Randall formează un cuplu de mai multe luni, dar şi-au făcut publică relaţia abia în luna august. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, iar relaţia lor a început în urmă cu câteva luni. La începutul lunii septembrie, Bryan Randall, în vârstă de 49 de ani, a însoţit-o pe Sandra Bullock în timpul unei „întâlniri duble” pe care cuplul a avut-o cu actorii Jennifer Aniston şi Justin Theroux – proaspăt căsătoriţi – într-un restaurant din Austin, în statul american Texas.

Sandra Bullock si Bryan Randall
Foto: dailytimesgazette.com

Recent actriţa americană Sandra Bullock a devenit mamă pentru a doua oară, după ce a finalizat adopţia unei fetiţe, susţin tabloidele americane. Vestea despre noua adopţie a fost dată publicităţii la doar o zi după apariţia în presa americană a unor articole potrivit cărora noul iubit al Sandrei Bullock, fotograful Bryan Randall, s-a mutat în reşedinţa pe care actriţa o deţine în Beverly Hills. O sursă citată de RadarOnline.com a dezvăluit că vedeta hollywoodiană i-ar fi explicat foarte clar lui Bryan Randall, încă de la începutul relaţiei lor, că se află în căutarea unui soţ „alături de care să (îşi) crească copiii”.

Bryan Randall, în vârstă de 49 de ani, este un fotograf de lifestyle şi fost model profesionist, originar din oraşul Portland. Cu o carieră în modă care se întinde pe durata a două decenii, Bryan Randall a pozat în trecut pentru diverse campanii ale casei Saint Laurent, dar şi pentru revista Harper’s Bazaar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *