La 60 de ani Viorel Cataramă este din nou tătic
Foto: spynews.ro

Începând din acest an, sărbătoarea de Sfânta Fecioară Maria va rămâne o zi cu dublă semnificaţie pentru Viorel Cataramă şi frumoasa lui soţie, medicul estetician Adina Alberts. Pe lângă semnificaţia religioasă, 15 august este ziua în care omul de afaceri a devenit pentru a patra oară tătic.

La 45 de ani, Adina Alberts şi-a îndeplinit un vis mai vechi, acela de a deveni mamă. Visul a devenit realitate pe 15 august, când renumitul medic estetician a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. „Fetele sunt bine, toată lumea e bucuroasă. Când se naşte un copil e un moment de mare fericire. Fetiţa are 51 de centimetri şi 3,59 kilograme la naştere”, a mărturisit proaspătul tătic.

Micuţa a primit nota 10 la naştere şi un nume care să amintească de ziua importantă în care a venit pe lume. Numele întreg al fetiţei este Briana Maria Cataramă.

Adina Alberts a avut o sarcină foarte uşoară şi a fost foarte activă în toată această perioadă. Nu a luat multe kilograme pe parcursul celor nouă luni, aşa încât, în luna a opta, nimeni nu o credea că e însărcinată şi mai are puţin până să nască. Apropiaţii au complimentat-o mereu pentru faptul că nu s-a îngrăşat iar doctorul ei se mira că, în afară de burtică, nu arată ca o femeie însărcinată.

Cu ceva timp înainte de naştere, părinţii s-au ocupat de pregătirea camerei fetiţei, achizionând tot ce este necesar astfel încât micuţa să se simtă cât mai bine.

Din relaţiile anterioare, Viorel Cataramă mai are trei copii: două fete, Alexandra şi Adela, şi un băiat, pe nume Ştefan Tudor.

După o relaţie de trei ani, Viorel Cataramă şi-a refăcut viaţa alături de medicul estetician Adina Alberts. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2013 pe domeniul reşedinţei lor din Snagov unde a avut loc evenimentul fastuos.

 

Citeşte şi

Viorel Cataramă un milionar fericit

Care sunt vedetele care s-au casatorit dupa prima tinerete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *