La 7 ani, fetiţa actorilor Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, este o micuţă vedetă

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol
Foto: stirile.rol.ro

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului de succes “Numai iubirea”. Au fost câteva scântei atunci, dar totul a început ulterior, în timpul serialului “Daria, iubirea mea”. Au trecut destul de repede de la o relaţie de prietenie la o frumoasă poveste de iubire, iar în mai puţin de trei luni au devenit soţ şi soţie. Decizia de a-şi uni destinele într-un timp atât de scurt i-a luat prin surprindere pe cei din jur, mai ales ca au aflat vestea după ceremonie. Într-un interviu, Alexandru Papadopol mărturisea: “Chiar dacă ne cunoaştem de aproape 3 ani, de la « Numai iubirea », totul s-a transformat într-o poveste de dragoste acum, de curând, mai precis în ultimele luni ale anului 2006, când am petrecut mai mult timp pe platourile de filmare la « Daria, iubirea mea ». Totul s-a întâmplat atât de repede, ne-am dat seama că ne înţelegem atât de bine, încât nu trebuie să ne despărţim niciodată. Astfel, cununia civilă a fost o decizie firească, rapidă şi bineânţeles surprinzătoare pentru toată lumea, inclusiv pentru familiile noastre, care au aflat la scurt timp după. Ne-am dorit să se întâmple aşa, pentru că am vrut să fie un moment numai al nostru.” Şi actriţa mărturisea în acea perioadă: “Îmi doream foarte mult o relaţie seriosă şi aceasta a fost una dintre dorinţele pe care mi-am pus-o din timp, pentru Moş Crăciun şi am scris-o pe o hârtie. Iată că el a fost bun, mi-a împlinit dorinţa şi am o relaţie cu cineva care are aceleaşi aspiraţii şi dorinţe ca şi mine. Ne ştiam deja de nişte ani, aşa că poate pentru multă lume căsătoria noastră poate părea un gest făcut în grabă. Însă amândoi am realizat că este de fapt cel mai firesc lucru din lumea asta.”

il trage de cravata
Foto: libertatea.ro

Cu toate că pentru mulţi, graba acestei căsătorii, ridica semne de întrebare, iată cum au trecut anii, şi cei doi actori sunt la fel de fericiţi ca la început, şi împliniţi datorită fetiţei lor, Ruxandra, în vârstă de 7 ani. Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol fac parte din categoria vedetelor cu o viaţă personală de invidiat. În casa celor doi este deplină armonie iar micuţa Ruxandra le dă numai motive de bucurie. Se pare ca Ruxandra a moştenit talentul actoricesc al părinţilor săi, Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol. Recent micuţa Ruxi şi-a făcut cu succes debutul în lumea teatrului chiar la şcoala unde învaţă. Ioana se ocupă de mai multe ateliere pentru copii şi de mult timp plănuia să facă un atelier împreună cu Ruxandra, însă a aşteptat momentul potrivit : “Ideile atelierelor îmi vin atunci când mă joc cu ea şi de aceea era normal ca măcar unul dintre atelierele mele să fie ca şi acasă”.

Ruxi la atelier
foto: facebook

„Ruxi s-a descurcat ca o adevărată profesionistă. A spus fiecare replică frumos, normal, fără inhibiţii. Sunt mândră de ea. A fost o experienţă frumoasă, un atelier reuşit în care ne-am distrat cu toţii.”, a spus Ioana conform protv.ro

ruxi cu mana intinsa1
Foto: fermavedetelor.protv.ro

De la atelierul unde fetiţa şi-a făcut intrarea în rândul actorilor nu au lipsit personajele de benzi desenate care au creat o atmosferă de poveste: “Am putut învăţa prin joacă personajele celebre ale oceanului. Toată lumea a pictat un peşte destul de mare în culori acrilice, speciale pentru cei mici. Mica sirenă, Ariel nu a lipsit de la eveniment, ne-a învăţat să dansăm, să ne jucăm, ne-a modelat baloane şi apoi fiecare dintre copii a plecat cu o amintire de la noi”, a mărturisit Ioana Ginghină.

ruxi cu corinita roz
Foto: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *