La opt ani fetița lui Irinel Columbeanu are prima expoziție de pictură

La opt ani fetița lui Irinel Columbeanu are prima expoziție de pictură
Foto: wowbiz

O căsătorie plină de peripeții precum cea dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor a creat premisele unui final destul de rapid și oarecum anticipat. După numai cinci ani de căsnicie, cei doi s-au despărțit în 2011, fiecare alegând un alt drum în viață. Din acest mariaj a rezultat o fetiță, Irinuca, acum în vârstă de opt ani, care, în urma divorțului părinților, a rămas în grija tatălui.

Din acel moment, Irinel a fost și mamă și tată pentru micuța Irinuca. Cu toate că tăticul este foarte apropiat de fetiță, aceasta îi simte lipsa mamei. Într-un interviu acordat de Irinel celor de la cancan.ro acesta spunea că: „Irina îi simte lipsa mamei sale, este normal. Orice copil are nevoie de mamă, cu atât mai mult fetițele. Relația dintre mamă și fiică este una specială: se coafează, se machiază, își fac unghiile, merg la cumpărături. Lucruri care nu sunt la fel de amuzante și magice dacă le faci cu tatăl tău, oricât de multă iubire ar exista între copil și tată.”

Deși este destul de dificil, Irinel face față cu brio în relația cu micuța lui. Cei doi se înțeleg minunat iar Irinel se gândește de două ori înainte de a lua anumite decizii, astfel încât urmările acestora să nu o afecteze pe prințesa lui.

Și ca un părinte responsabil ce este, Irinel se ocupă îndeaproape de educația celei mici. Irinuca învață la Școala Franceză și la opt anișori vorbește fluent această limbă.Tatăl ei este tare mândru de ea și chiar spunea la un moment dat că cea mică vorbește limba franceză exact ca o franțuzoaică. De asemenea, ea mai face canto, pian și înot Irinuca a cochetat ceva timp și cu modelingul, defilând pe catwalk, alături de alţi copii. Dar pasiunea cea mare a fetiței se pare că este pictura. Și pictează foarte frumos pentru vârsta ei! De la vârsta de cinci ani a început să picteze singură iar de ceva timp urmează cursurile unei școli de pictură. Într-un interviu acordat celor de la wowbiz, Irinel declara mândru: “Eu i-am cumpărat vopselele şi pensulele. Totul a pornit de la ea. Sunt mândru că are ambiţie şi continuă, este dedicată pasiunii ei, dă dovadă de maturitate în exprimarea artistică. Acasă îşi petrece mult timp pictând, dar şi învaţă intens pentru şcoală. La şcoala de artă se duce după ore.“

Efortul Irinei nu a rămas nerăsplătit și de curând, micuța pictoriță a avut prima expoziție în care şi-a expus tablourile. Bucuria a fost dublă pentru cea mică, deoarece la primul vernisaj a avut-o alături și pe mama ei, Monica Gabor, care a venit special din America să-i fie alături.

monica-gabor-si-Irinuca
Foto: click

Fiecare tablou a fost însoțit de o etichetă în care erau menționate detalii și prețul.

irinuca_n

Mulți dintre cei care au văzut tablourile au rămas surprinși de faptul că prețul unuia dintre ele era, nici mai mult, nici mai puțin, de 15.000 de euro.

autoportret Irina-Columbeanu

Misterul prețului a fost elucidat de Irinel Columbeanu care, într-un interviu acordat celor de la Kanal D, a explicat povestea din spatele tabloului respectiv: “Irina a fixat preţul la patru dintre tablouri, dar e secretul nostru la care. Tabloul pe care l-aţi văzut la 15.000 de euro este o pictură de care fiica mea nu doreşte să se despartă şi eu i-am explicat cum ar trebui să procedeze, aşa că am stabilit un preţ piperat. Dacă, totuşi, cineva alege să cumpere autoportretul Irinei, de aceşti 15.000 de euro Irina îşi poate cumpăra multe vopsele.“

tabloau 2

 

tablou 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *