sâmbătă,decembrie 9, 2023

Lansare Baby Boom Show 2013 – ediţia de primăvară

0

Se lansează ediţia de primăvară Baby Boom Show 2013!

Romaero Băneasa, Pav. 107V | 4-7 aprilie 2013

 

Euroexpo lansează în acest an ediţia de primăvară a îndrăgitului târg pentru copii 0-5 ani, gravide şi mămici, Baby Boom Show, sub un concept nou şi atractiv în România!

Produse noi şi de calitate, servicii profesioniste şi soluţii de ultimă generaţie vin în întâmpinarea părinţilor care îşi doresc ce e mai bun pentru copilaşii născuţi sau încă în burta mamei. Oferta expozanţilor (haine, încălţăminte, cărucioare, mobilier, biberoane, veselă, jocuri şi jucării, aparate medicale etc.) va fi una larga, iar preţurile atât pentru vizitatorii cu buget redus, cât şi pentru cei pretenţioşi, în căutarea produselor de ultimă generaţie.

Târgul le oferă părinţilor oportunitatea de a participa la cursuri gratuite de parenting, la seminarii medicale şi prezentări utile în viaţa de familie, iar „sarea şi piperul” evenimentului vor fi concursurile noi şi premiile importante oferite vizitatorilor norocoşi.

Baby Boom Show s-a întors la cererea părinţilor, în Romaero Băneasa, după o ediţie organizată în parteneriat cu brandul Kidex, la Romexpo.  Primăvara 2012 a adus în vizită la Baby Boom Show, peste 10 000 de oameni, interesaţi de ofertele celor aproximativ 100 de expozanţi.

Pentru detalii, accesaţi noul site www.babyboomshow.ro

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *