Laura Cosoi se pregăteşte de nuntă. Oare Smiley se află printre invitaţi?

Laura Cosoi
Foto: mtv.ro

Frumoasa povestea de iubire dintre Laura Cosoi şi Smiley a început în anul 2007 pe vremea când filmau la Buftea serialul „Cu un pas înainte”. La vremea respectivă fiecare era implicat într-o relaţie serioasă, dar, se pare că scânteia dragostei a fost suficient de puternică încât cei doi să formeze un cuplu, spre uimirea celor apropiaţi.

Şi-au dat seama repede că sunt făcuţi unul pentru celălalt şi, făra a mai sta pe gânduri, au ieşit din relaţiile anterioare, pentru a putea fi împreună. S-au bucurat din plin de fiecare clipă petrecută împreună iar apariţiile lor în public lăsau să se vadă fericirea deplină de pe chipurile lor. Cu toate că relaţia părea să meargă ca pe roate, iar apropiaţii aşteptau invitaţia la nuntă, cei doi surprind cu un comunicat de presă, postat pe un cont de socializare, prin care îşi anunţă despărţirea. Fără alte comentarii sau declaraţii ulterioare, povestea lor de iubire se termină, surpinzător pentru foarte mulţi, în 2012, după 5 ani de iubire.

După despărţire, Smiley s-a adâncit în viaţa profesională iar Laura şi-a regăsit un bun prieten din tinereţe, Cosmin, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.

Laura si Cosmin
Foto: agentiadepresamondena.com

Se pare că, de această dată, povestea are un sfârşit fericit deoarece, recent, Cosmin a cerut-o de sotie, iar ea a acceptat. Laura a anunţat marea veste pe blogul ei, precizând că nunta se va întâmpla foarte curând.

Întrebată în cadrul Ştirilor Kanal D despre viitorul soţ, Laura a mărturisit: „Mă ajută foarte mult. Suntem o echipă. Chiar contează foarte mult omul de lângă tine, să îţi lase libertatea să fii aşa cum eşti. Cred că ăsta e atuul nostru şi al meu, de altfel, că am întâlnit un om care mă lasă să fiu eu. Are 39 de ani, e un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, nu un puşti, un om care ştie ce vrea de la viaţă. Nu se joacă. Nici eu nu mă joc”.

Laura a fost întrebată dacă printre invitaţii la nunta ei se va afla şi Smiley. Se pare că întrebarea nu a incomodat-o pe artistă, răspunsul ei fiind: „Toţi cei care se bucură pentru noi sunt bineveniţi”.

Laura a început pregătirile pentru nuntă, iar în cinstea acestui mare eveniment, Laura şi Cosmin pregătesc două petreceri, una la Iaşi, în oraşul natal al Laurei, şi alta la Târgu Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *