Legume-cu-ciuperci

Ingrediente:

  • 15 ciuperci
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă potrivită
  • 1/2 de țelină mică
  • 1 ardei gras
  • 1 linguriţă ulei de măsline
  • sare
  • 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

1. Spălaţi, curăţaţi şi tăiaţi legumele cubuleţe.

2. Căliţi puţin legumele în ulei de măsline şi apă, la foc mic.

3. Adăugaţi ciupercile feliate, şi apă cât să acopere amestecul.

4. Lăsaţi pe foc aproximativ 20 de minute, până când se pătrund bine legumele și ciupercile.

5. La final adăugaţi sare după gust şi mărarul tocat mărunt.

6. Serviţi imediat o porţie delicioasă de legume cu ciuperci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *