Leighton Meester, cunoscuta actriţă de peste Ocean, este însărcinată

Leighton Meester
Foto: usmagazine.com

Leighton Meester este o actriță, manechin și cântăreață americană. A câștigat inima publicului și atenția criticilor de film odată cu rolul Blair Waldorf din seria Gossip Girl. A apărut în filmul Country Strong, dar și în thrillerul The Roommate. În 2011 a jucat două roluri în filmele Monte Carlo și The Oranges.

În plus față de cariera actoricească, Leighton s-a aventurat şi în muzică. Ea a lansat două piese single, înregistrate pentru diferite coloane sonore, şi a colaborat cu mai mulţi artişti. În 2014 a lansat albumul de studio de debut, Heartstrings.

Aproximativ doi ani, actriţa a fost într-o relație cu Sebastian Stan. La puţin timp după separare, Leighton a început să se întâlnească cu actorul Adam Brody. Pe Adam l-a întâlnit în timp ce se afla pe platourile de filmare ale peliculei The Oranges.

După un an de relaţie, Leighton şi Adam, s-au logodit în noiembrie 2013. La trei luni după logodnă, cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private.

Leighton în vârstă de 29 de ani şi soţul ei, Adam Brody în vârstă de 35 de ani aşteaptă primul lor copil. Frumoasa actriţă a declarat adeseori că îşi doreşte să devină mămică şi că un copil este aşteptat cu mare nerăbdare de întreaga familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *