Lena Headey, actriţa din „Game of Thrones”, a născut o fetiţă

Lena Headey
Foto: fansshare.com

Interpreta lui Cersei Lannister din serialul „Game of Thrones – Urzeala tronurilor” trăieşte din nou, la 41 de ani, bucuria de a fi mamă. Actriţa Lena Headey a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. Ea a dat marea veste prin intermediul unui site de socializare. „Bună! Toate bune! Îndrăgostită iremediabil pentru a doua oară în viaţa mea”, a fost mesajul publicat la scurt timp după ce a născut.

Mama şi nou născutul se simt bine, dar vor mai rămâne câteva zile în spital. Heady mai are un fiu, în vârstă de 4 ani, pe nume Wiley din mariajul eşuat cu Peter Loughran.

Toată lumea se întreabă cine este tatăl micuţei. Zvonurile spun că ar putea fi vorba despre un coleg de serial, Pedro Pascal, chilianul de 39 de ani care l-a jucat pe Oberyn Martell. Cei doi au fost zăriţi împreună de mai multe ori în ultima vreme, dar au refuzat că comenteze dacă au sau nu o relaţie.

Oricum, actriţa i-a promis public fiicei sale că „va avea dreptul să aleagă singură. Va fi liberă să danseze, să cânte, să fie educată în domeniile care o pasionează, să se mărite dacă vrea şi cu cine vrea, să rămână singură sau să se îndrăgostească de o femeie”. Rămâne de văzut dacă îşi va respecta cuvântul când fetiţa va mai creşte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *