sâmbătă,decembrie 9, 2023

Locuri de petrecut 1 Iunie

0

Weekend-ul acesta este al copiilor, avand in vedere ca maine este 1 iunie, ziua in care primesc jucarii, dulciuri si atentie maxima din partea parintilor si a rudelor. Ne-am gandit ca vreti sa le faceti tot felul de surprize incantatoare celor mici asa ca va recomandam sa optati pentru una dintre urmatoarele variante de distractie:

desene-pe-asfalt

1. Festivalul Tara Copiilor la Clubul Taranului Roman (31 mai – 2 iunie)

Aici se spun povesti (de ex: Fata babei si fata mosului – Teatrul Paiata – 1 iunie, ora 10.30) si copiii pot lua parte la diverse ateliere interesante: azi la 13:00 se confectioneaza zmeie, maine se canta si se picteaza iar duminica se impletesc colacei si se dau la cuptor.

2. Cismigiul copiilor (1 – 2 iunie)

Toate personajele din desene animate, basme si piese de teatru vin in Cismigiu sa se joace cu cei mici si sa ii faca sa zambeasca pe cei mari. Si aici micutii vor putea asista la piese de teatru (“Motanul incaltat” maine de la 14:30 sau“Cenusareasa” de la 14:45) iar in ceea ce priveste varietatea atelierelor, nimeni nu se va plictisi in Cismigiu. Vor fi organizate ateliere de origami, limba engleza, fotografie, percutie sau reciclare creativa.

Distractie placuta!

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *