Lucy Liu actrița din „Îngerii lui Charlie”a devenit pentru prima oară mamă

Lucy Liu
Foto: singleandlivingfab.com

Lucy Liu a cunoscut celebritatea graţie rolului Ling Woo din serialul „Ally McBeal” şi a jucat apoi în câteva producţii hollywoodiene cu succes de casă, precum „Îngerii lui Charlie”, „Chicago”, „Shanghai Noon”, „Kung Fu Panda” și „Kill Bill: Volumul 2”. În prezent, frumoasa actriță poate fi văzută pe micile ecrane nord-americane în serialul „Sherlock Holmes şi Dr. Watson/ Elementary”, în care joacă alături de actorul Jonny Lee Miller.

Cum pe plan profesional a reușit să răzbată, cu toate că nu ia fost deloc ușor să se impună ca asiatic în Cetatea filmului, Lucy Liu a vrut să-și pună ordine în viață personală și să-și îndeplinească un vis mai vechi. Prin intermediul unei mame-surogat, celebra actriţă Lucy Liu a devenit la 46 de ani pentru prima oară mămică.

Agentul de presă al actriţei americane a făcut rapid anunțul oficial: „Pot să vă confirm faptul că Lucy Liu este de acum mândra mămică a bebeluşului Rockwell Lloyd Liu, care a venit pe lume prin intermediul unei mame-surogat. Atât mama, cât şi bebeluşul sunt sănătoşi şi fericiţi”.

Lucy si bebe
Foto: facebook

Bucuroasă din cale afară și vedeta francizei cinematografice „Îngerii lui Charlie” a publicat imediat pe contul ei de pe reţeaua Instagram o fotografie care o prezintă alături de fiul ei, care se va numi Rockwell Lloyd.

cu bebe
Foto: Instagram

Fotografia este însoţită de următorul mesaj: „Îl prezint lumii întregi pe noul bărbat din viaţa mea, fiul meu, Rockwell Lloyd Liu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *