Lungul drum al Antoniei şi al lui Alex Velea spre altar

Lungul-drum-al-Antoniei-şi-al-lui-Alex-Velea-spre-altar
foto: facebook.com

Se pare că cel mai mediatizat cuplu al momentului mai are de aşteptat până să-şi legalizeze relaţia.

Şi asta deoarece divorţul Antoniei pare departe de a se finaliza. Deşi a depus cu mai bine de un an în urmă actele de divorţ, abia ieri Antonia s-a prezentat în faţa judecătorilor, la primul termen al procesului de divorţ de fostul soț, Vincenzo Castellano. Pentru custodia micuţei Maya Rosaria, artista a deschis un proces separat. Maya se află de aproape doi ani în Italia alături de tatăl ei şi de familia acestuia, fapt care o întristează extrem de mult pe Antonia.

Antonia-Vicentio-si-Maya
foto: agentiadepresamondena.com

„Judecătorul a amânat chestia asta, pentru că cred că justiţia din România nu e competentă pentru divorţul ăsta. Sper că s-a găsit o cale de înţelegere şi că totul se va termina înainte de aprilie. Vincenzo a vorbit cu Antonia şi cred că au ajuns la o înţelegere. El a fost circar toată viaţa, a lucrat în domeniul ăsta, aşa că asta e situaţia. El e obişnuit cu situaţii de-astea. Domnul Iacobescu cine este? El nu e tatăl Antoniei. El a fost soţul mamei Antoniei, dar nu este tatăl ei. Să fie circ cum spune el, dar pe mine nu mă interesează. Copilul va veni şi în România şi în Italia. Copilul va veni şi lângă mama ei, pentru că are nevoie şi de ea. Aşa sperăm noi. Eu cu Antonia nu mai vorbesc. Vincenzo a căutat-o pe Antonia să se împace, pentru că Maya are nevoie şi de mamă. Mereu i-am reproşat Antoniei că nu-şi vede fetiţa. A fost gravidă şi de la 7 luni nu a putut zbura, am înţeles, dar acum au trecut deja două luni şi a început să muncească, aşa că trebuie să o vadă şi pe Maya. I-a expirat buletinul Mayei şi nu poate fi adusă în ţară dacă nu sunt date declaraţii din partea ambilor părinţi. Dacă acum nu se închide, atunci înseamnă că nimeni nu vrea ca asta să se termine. Vincenzo va semna divorţul doar ca Maya să fie cu Antonia, să nu rămână cu gândul că a crescut fără mamă. Dar, atunci când Maya va veni în ţară şi va vedea că mama stă cu alt bărbat se va întreba unde este tata. Asta ne sperie. Sunt mai multe motive din cauza cărora nu am vrut să o aducem, dar să sperăm că totul se va încheia”, a declarat Ciro Castellano la „Agentul VIP”, de la Antena Stars.

antonia-cu-Dominic
foto: facebook.com

Acum tot ce îşi doreşte Antonia este finalizarea cât mai rapidă a divorţului şi obţinerea custodiei Mayei. Odată rezolvate aceste probleme apăsătoare, cântăreaţa va putea să-şi legalizeze relaţia cu Alex Velea şi să-şi reîntregească familia.

bebe-Dominic
foto: facebook.com

O familie mai numeroasă în acest moment, deoarece la sfârşitul anului trecut Antonia a devenit pentru a doua oară mămică. Din relaţia cu actualul iubit, Alex Velea, a venit pe lume în noiembrie anul trecut, micuţul Dominic. Încă de la naştere, bebe Dominic a fost vedeta familiei şi a presei de la noi.

dominic
foto: facebook.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *