Lupta cu kilogramele este uneori dificilă şi pentru mămicile noastre vedete

În general tinerele mămici sunt obsedate de siluetă şi de surplusul de kiliograme după naştere. Unele sunt mai norocoase şi reuşesc să ajungă rapid la forma iniţială, alte însă, sunt nevoite să ducă o luptă crâncenă pentru silueta mult visată.

Şi mămicile noastre celebre s-au confruntat cu probleme după naştere iar unele dintre ele nu au reuşit să scape de transformările din timpul sarcinii, nici după ani buni. Mămicile celebre au dezvăluit problemele cu care s-au confruntat, mai mult sau mai puţin, în această perioadă.
Adelina Chivu

Frumoasa soţie a fotbalistului Cristi Chivu a trecut prin două naşteri dar şi-a păstrat silueta deşi este o mare pofticioasă. Nu a ţinut nicio dietă, dar a fost sub atenta supreveghere a unei riguroase antrenoare. Adelina are un regim sănătos de viaţă, ea îmbină o alimentaţie sănătoasă cu mersul constant la sală.

Lupta cu kilogramele este uneori dificilă şi pentru mămicile noastre vedete
Foto: cronicadeiasi.ro

Antonia

Cântăreaţa are două naşteri la activ dar, la cum arată nici nu zici că este mămică. De felul ei se agită foarte mult şi este convinsă că un consum nervos pe măsură, o ajută mult în lupta cu surplusul de kilograme. După ce l-a născut pe Dominic, artista şi-a revenit mult mai repede decât la prima sarcină. Face sport şi nu exagereaza cu mâncarea.

Antonia
Foto: nwradu.ro

Oana Roman

Şi-a dorit foarte mult să devină mămică şi a reuşit acest lucru anul trecut. A născut prin cezariană o minune de fetiţă iar complicaţiile operaţiei nu au ajutat-o deloc în lupta cu kilogramele. Se pare că la Oana problema kilogramelor este aceeaşi ca înainte de a rămâne însărcinată.

Oana Roman
Foto: click.ro

Carmen Brumă

O împătimită a sportului şi a unui stil de viaţă sănătos, Carmen Brumă a luat pauză de la mişcare doar câteva zile în preajma naşterii. La şase zile după ce l-a născut pe Vlăduţ, frumoasa prezentatoare s-a pus pe treabă: a consumat multe fructe, legume şi seminţe, dar şi carne, iaurt sau ouă şi a făcut zilnic exerciţii, acasă sau în parc.

Carmen Brumă
Foto: carmen-bruma.ro

Andreea Marin

În perioada în care prezenta emisiunea „Surprize, surprize” Andreea era slabă, bine tonifiată, plină de energie. După naşterea Violetei, moderatoarea a început să piardă lupta cu kilogramele şi nu a mai reuşit să revină la silueta din tinereţe, ba chiar a acumulat constant kilograme. Ea motivează acest lucru prin faptul că a avut un blocaj emoţional, în urma căruia orice efort depunea era în zadar. De o perioadă de timp însă, Andreea se pare că a reuşit să se vindece, să-şi ordoneze viaţa şi aceste lucruri se reflectă şi în aspectul fizic.

Andreea Marin
Foto: click.ro

Raluca lui Pepe

Dacă la prima sarcină a luat peste 30 de kilograme şi a reuşit într-un timp uimitor de rapid să scape de surplus, şi la a doua sarcină Raluca s-a descurcat de minune, afişând astăzi, la câteva luni după a doua naştere aceeaşi siluetă pe care o avea înainte de prima sarcină. Raluca nu a ţinut un anumit regim dar a renunţat la sucuri, paste şi dulciuri şi a mers zilnic la sală.

Raluca lui Pepe
Foto: spy.ro

Luminiţa Anghel

Toată viaţa Luminita Anghel a reuşit să se menţină la 50 de kilograme. În momentul în care a rămas însărcinată, kilogramele au scăpat de sub control iar lupta cu ele a fost dificilă. Cântăreaţa a început să ţină o dietă în momentul în care a decis să revină în showbiz, iar acum silueta ei se apropie de normalitate.

Luminiţa Anghel
Foto: libertatea.ro

Giulia Nahmany

Pe Giulia o ştim dintotdeauna o femeie cu forme apetisante. Acestea au luat însă proporţii după cele două naşteri. Problemele cu greutatea i se trag încă din copilărie când, nevoită să se mute cu familia dintr-o ţară în alta, îşi găsea alinarea dând iama în mâncare.

Giulia Nahmany
Foto: unica.md

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *