Lupta dusă de Luminiţa Anghel pentru fetiţa ei
Foto: libertatea.ro

Povestea a început cu mai bine de cinci ani în urmă, atunci când Luminiţa Anghel a luat sub protecţia sa o fetiţă abandonată într-un centru de plasament. Micuţa, pe numele ei Maria, a fost abandonată de mama biologică la vârsta de doi ani şi lăsată într-un centru de plasament pe motiv că nu are bani să întreţină copilul. Se pare totuşi că Maria s-a născut sub o stea norocoasă deoarece la scurt timp după abandon, cântăreaţa Luminiţa Anghel a luat-o sub aripa ei generoasă. Artista este o mămică cu experienţă dat fiind faptul că a adoptat un băiat, David, acum în vârstă de 18 ani, iar din mariajul actual cu Silviu Dumitriade mai are un băieţel, Filip Nikolas Dumitriade, acum în vârstă de trei anişori.

Luminita si David
Foto: libertatea.ro

Cu o familie aşa frumoasă şi numeroasă părea că toate lucrurile merg ca unse. Aşa a şi fost o bună bucată de vreme până când, în viaţa Luminiţei a dat buzna Angelica Constantin, mama biologică a Mariei. Iar de aici până la un întreg iureş, nu a mai fost decât un pas.

Luminita si Filip
Foto: cancan.ro

După lipsa de interes faţă de micuţă, manifestată atâţia ani, Angelica Constantin a simţit că este momentul să-şi revendice drepturile, şi asta nu pentru că ar fi interesat-o în mod special viaţa propriului copil cât mai degrabă a simţit că este un bun prilej de a stoarce foloase de la cântăreaţă. Chiar dacă nu recunoaşte făţiş acest interes meschin, Angelica Constantin s-a dat de gol că avea probleme cu banii, mărturisind în emisiunea lui Măruţă, de la Pro Tv: ”Am dus-o pe fetiţă într-un centru de plasament, pentru că nu aveam o condiţie materială bună. Fără să o abandonez. Tot ce se zice la adresa mea, e total aberant. Nu am nimic cu Luminiţa Anghel. Ea mi-a luat fetiţa pe bani. Totul a fost aranjat cu directoarea centrului de plasament. Între timp mi-am rezolvat problemele financiare şi am mers să îmi iau micuţa de acolo. Când am ajuns, directoarea nu mă lăsa să îmi văd fetiţa. Luminiţa o lua pe fetiţă când vroia ea.  Am dat-o pe fată, dar cu o condiţie. Până îmi revin cu banii, iar apoi să o iau înapoi.  Din cauza doamnei Luminiţa Anghel, mi-am pierdut copilul. M-am speriat, pentru că nu am născut-o pentru doamna Luminiţa. Eu îmi vizitam copilul, mă avea pe mine. Luminiţa Anghel e o traficantă de carne vie. Banii nu mă fac pe mine, eu îi fac pe ei. E copilul meu şi îl vreau înapoi. Mi-a luat copila pentru că ştia că sunt om de rând şi modest. Fetiţa mea mă iubea, numai Luminiţa i-a băgat prostii în cap de mine, îi zicea că sunt o nebună.”

Eu am nevoie de bani pentru că stau cu chirie. Eu nu am nicio sursă de venit. Eu vând flori, am o mică afacere. Eu am primit de la stat 50.000 de lei şi i-am băgat fetiţei în cont. Şi mai am un teren care valorează tot pe la 50.000 de lei. Eu mă descurc foarte bine cu aceşti bani. Pot să-i ofer ce vrea ea. Am lăsat fetiţa în grija statului la doi ani şi opt luni. Luminiţa Anghel mi-a furat fetiţa pe bani! Eu vroiam să o iau înapoi după un an! Ea a plătit bani grei ca să-mi ia fiica. Eu vreau să-mi iau fetiţa şi o voi lua”, a spus femeia, citată de click.ro.

Luminita si Mariuca
Foto: wowbiz.ro

Cu toate că Luminiţa Anghel, i-a fost ca o mamă până la vârsta de 8 ani, acum se vede neputincioasă în faţa cascadelor de insulte venite din partea Angelicăi şi, sătulă de ele şi de situaţia creată, a mutat lupta în justiţie. Notorietatea obţinută de Angelica Constantin i-a adus acesteia şi solicitarea de evacuare a locuinţei. Proprietarul locuinţei, deranjat de faptul că iubitul Angelicăi ar fi fost condamnat în trecut pentru furt, a cerut în instanţă evacuarea acestora. Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 2 din Capitală au luat deja o primă decizie, dispunând rezilierea contractului de închiriere, obligând-o pe Angelica să achite cheltuielile de judecată care se ridică la aproape 2.000 de lei. Şi uite cum, din vânător, Angelica devine vânat.

Luminita si Maria
Foto: libertatea.ro

Se pare că situaţia în care se află Angelica se poate întoarce în favoarea cântăreţei care, în circumstanţele date, are toate şansele să câştige lupta absurdă dusă de atâta timp pentru binele Măriucăi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *