Luptătorul de K1 Ionuţ Iftimoaie a creştinat-o pe micuţa Ioana

0
Luptătorul de K1 Ionuţ Iftimoaie a creştinat-o pe micuţa Ioana
Foto: facebook

Petrecere cu peste 200 de invitaţi la un restaurant de lux în Bacău cu ocazia botezului micuţei Ioana. Atmosfera a fost întreţinută de Formaţia Fellings din Bacău, Sebi MoisaBand şi interpreta de muzică populară Mioara Velicu, fosta colegă a lui Ionuţ de la „Ferma Vedetelor”. Printre invitaţii de soi, au fost nume  grele din showbiz, precum Pepe, Andrei Duban, Liviu Vârciu, Cornel Palade, Annes, Cosmin Seleşi, antrenorul Gheorghe Mulţescu, luptătorul K1 Alin Panaite şi Benjamin Adegbuyi şi Edward Eremia.

Fericitul tătic a postat pe contul personal un mesaj emoţionant despre aşteptatul eveniment. „Vineri, la biserica Sf. Spiridon din Comăneşti, am încreştinat mezina familiei, Ioana ! Slujba a fost ţinută de 5 preoţi şi mare mi-a fost bucuria că aceasta a fost ”condusă” de IPS Calinic! Au fost doar prieteni apropiaţi sufletului meu şi a naşilor , familia Răducan. Şi ca petrecerea să fie perfectă ne-am mutat în Bacău la Royal Garden, într-un cort decorat cu mult suflet de către Anie Decor Anie cărora le mulţumesc şi-i felicit pentru rezultatul final! Formaţia Fellings din Bacău, surpriza Sebi MoisaBand cât şi vocea extraordinară a Mamei Mioara Velicu au făcut ca atmosfera să fie una de vis! Princiarul de la Tohani şi palinca de la Distileriile Bran au dezlegat limbile şi au legat prietenii printre invitaţi. A fost o seară de neuitat!”

Ionuţ Iftimoaie sa pregătit temeinic pentru acest eveniment. Luptătorul a închiriat pentru oaspeţii săi 76 de camere, la hotelurile de patru stele Dumbrava şi EMD din Bacău, şi a pregătit şi o petrecere la cort, pentru dans şi barul de cocktail. Meniul a fost unul bogat, atât cu preparate româneşti cât şi mediteraneene, stropit din belşug cu vin românesc şi palincă pură, românească. Cei invitaţi la botezul micuţei Ioana au trebuit să respecte un anume cod vestimentar: femeile să poarte ţinute albe, crem sau ivory, iar bărbaţii cămăşi albe şi pantaloni negri.

Ionuţ şi Maria sunt la al treilea copil. Ei sunt căsătoriţi de nouă ani şi mai au împreună încă doi copii, pe Nicholas Ionuţ în vârstă de 7 ani şi pe Nicole Maria în vârstă de 6 ani.

ionut
Foto: facebook

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *