Clasicele macaroane pot fi reinventate astfel încât să nu mai fie un preparat atât de “consistent”, atât de bogat în grăsimi şi calorii.

P2080648

 

Ingrediente:

  • 1 pachet de macaroane (de preferat integrale)
  • 250g iaurt
  • 100g brânză telemea slaba
  • 2 ouă
  • ½ cană zahăr brun
  • Vanilie
  • Coajă de lămâie/portocală rasă
  • Un pliculeţ zahăr vanilat

 

Mod de preparare

Macaroanele se pun la fiert conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Între timp într-un castronel se pune brânză, ouăle şi iaurtul. Cu ajutorul unui blender vertical se face o pastă omogenă peste care se adaugă zahărul, vanilia şi coajă de lămâie. Se mixează totul bine.

Când pastele s-au fiert, se răstoarnă în tava de copt, iar peste ele se adaugă compoziţia de brânză ce se încorporează cu atenţie să fie peste tot uniform.

Pe deasupra se presară zahărul vanilat şi se dă la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.

Poftă mare, dragilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *