macaroane-verzi-cu-broccoli-mazare-spanac

Ingrediente:

  • 250 grame paste
  • 3 cești de lapte integral
  • 1 cană spanac proaspăt
  • 3 linguri de unt
  • 2 linguri de făină
  • 4 cești de brânză Cheddar rasă
  • 2 cești broccoli tocat
  • 1 cană de mazăre

Mod de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 180 °.
  2. Fierbeți pastele al dente. Păstrați o jumătate de cană din apa în care au fiert.
  3. Amestecați laptele și spanacul într-un blender la viteză mare până se omogenizează.
  4. Într-o oală mare, topiți untul, apoi adăugați făina, amestecând continuu, la foc mediu pentru 2-3 minute. Amestecați încet până fierbe.
  5. Reduceți focul și mai lăsați, amestecând ocazional, 3-4 minute, sau până când sosul începe să se îngroașe.
  6. Adăugați apa păstrată de la paste, brânza, broccoli și mazărea.
  7. Turnați compoziția într-o tavă de copt și dați la cuptor timp de 20 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *