Macaroane verzi

Ingrediente:
- 250 grame paste
- 3 cești de lapte integral
- 1 cană spanac proaspăt
- 3 linguri de unt
- 2 linguri de făină
- 4 cești de brânză Cheddar rasă
- 2 cești broccoli tocat
- 1 cană de mazăre
Mod de preparare:
- Încălziți cuptorul la 180 °.
- Fierbeți pastele al dente. Păstrați o jumătate de cană din apa în care au fiert.
- Amestecați laptele și spanacul într-un blender la viteză mare până se omogenizează.
- Într-o oală mare, topiți untul, apoi adăugați făina, amestecând continuu, la foc mediu pentru 2-3 minute. Amestecați încet până fierbe.
- Reduceți focul și mai lăsați, amestecând ocazional, 3-4 minute, sau până când sosul începe să se îngroașe.
- Adăugați apa păstrată de la paste, brânza, broccoli și mazărea.
- Turnați compoziția într-o tavă de copt și dați la cuptor timp de 20 de minute.