Mamă şi fiică împreună la deschiderea expoziţiei dedicată lui Elvis Presley

Elvis Presley
Foto: dailymail.co.uk

Priscilla Presley și Lisa Marie, singurul copil din mariajul cu Elvis Presley, au fost prezente la deschiderea expoziţiei din Las Vegas, dedicată nemuritorului rege al rock-ului. Îmbrăcate în ţinute monocrome sofisticate, cele două păreau mai degrabă surori decât mamă şi fiică.

Red Carpet Premiere of The Elvis Experience
Foto: dailymail.co.uk

 

Locaţia aleasă pentru eveniment, deschisă iniţial sub denumirea de ”Internațional” dar cunoscută mulţi ani ca ”Las Vegas Hilton”, este locul în care Elvis a susţinut sute de spectacole înainte de a muri.

Este prima expoziție deschisă în memoria lui Elvis unde sunt prezentate sute de artefacte care nu au fost expuse niciodată în afara renumitei proprietăţi Graceland .

În cadrul expoziţiei, vizitatorii pot face o incursiune prin viața și cariera lui Elvis, începând cu primele sale zile în Tupelo, Mississippi, continuând cu primele înregistrări în Memphis, cariera de la Hollywood, viața la Graceland, anii în Las Vegas, și multe altele.

Elvis şi Priscilla Beaulieu s-au întâlnit pentru prima oară când ea avea 14 ani şi el 24. Întâlnirea dintre cei doi a avut loc la iniţiativa unui prieten al cântăreţului care a remarcat-o pe Priscilla într-un club şi a invitat-o sa-l viziteze pe rege. La acel moment ambii se aflau în Germania. Elvis efectua un stagiu militar în armata SUA iar Priscilla era împreună cu familia, datorită slujbei primite de tatăl ei.

Priscilla si Elvis
Foto: dailymail.co.uk

Elvis şi Priscilla au început să se întâlnească în mod regulat până în mometul în care Elvis a trebuit să se reîntoarcă în America. După un timp, a invitat-o şi pe Priscilla în SUA. S-au căsătorit în 1967 şi la nouă luni după fericitul eveniment s-a născut Lisa Marie, singurul lor copil. Cei doi au divorţat după şase ani de mariaj.

Priscilla Presley, acum în vârstă de 69 de ani a avut mai multe relaţii ulterioare mariajului cu Elvis. A avut o relaţie de durată cu regizorul italian Marco Garibaldi căruia i-a dăruit un fiu, Navarone Anthony Garibaldi, acum în vârstă de 28 de ani, de profesie muzician de rock.

Lisa Marie a fost căsătorit de patru ori, unul dintre foştii ei soţi fiind regretatul Michael Jackson. Are patru copii dintre care doi cu fostul soţ, Danny Keough, şi doi cu actualul soţ, Michael Lockwood.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *