Mămică-pentru-a-doua-oară
foto: fragrantica.com

În jurul vârstei de 14 ani Liv Tyler a început sa cocheteze cu modelingul, dar a renunțat la mai puțin de un an. S-a orientat spre actorie, fără însă a urma cursuri în acest sens.

Prima oară a devenit cunoscută publicului de televiziune, în 1993, atunci când a apărut alături de Alicia Silverstone în videoclipul piesei „Crazy”, a celor de la Aerosmith. De-a lungul timpului a jucat în numeroase filme, printre care: “Armageddon – Sfârşitul lumii?”, “Incredibilul Hulk”, “Frumuseţe furată”, “Prețul pasiunii”, “Fetița din Jersey”, “O noapte la McCool’s”, “Dr. T şi femeile”, “Stăpânul Inelelor”. Din iunie 2014, Liv apare constant în serialul “The Leftovers”.

În anul 2003 Liv Tyler s-a căsătorit cu cântărețul britanic Royston Langdon, membru al trupei Spacehog. Ceremonia a avut loc în Barbados, într-o locație de poveste. La finalul anului 2004 cei doi au devenit părinții unui băiețel pe care l-au botezat Milo William. Mariajul nu a fost de lunga durată, cei doi divorțând în luna mai 2008.

Liv Tyler facebook
foto: facebook

Liv a părăsit orașul Manhattan și s-a mutat la Los Angeles unde a întâlnit din nou dragostea. David Gardner, noul iubit al vedetei, activează în domeniul managementului sportiv și este tatăl proaspătul membru al cuplului. În septembrie 2014, Tyler a confirmat ca este însărcinată cu al doilea copil. Deși mai avea șase săptămâni până la termen, pe 11 februarie, Liv și David au devenit părinții unui băiețel. Proaspăta mămică se simte bine și este  extrem de fericită de evenimentul produs în viața ei.

Liv-Tyler-și-David-Gardner
foro: indiatoday.intoday.in

„Cel mic este perfect sănătos și toată lumea este extrem de fericită”, au declarat reprezentanții lui Liv Tyler pentru revista People.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *