sâmbătă,decembrie 4, 2021

Mămici celebre care au înfiat copii

Sunt cunoscute în lumea întregă datorită succesului incontestabil de pe micul ecran. Carieră frumoasă, bani, celebritate….sunt oare suficiente pentru ca vedetele să se simtă împlinite? Iubirea pentru un copil nu are limite și de acest lucru au fost conștiente anumite vedete. Din diverse motive, unele nu au putut avea propriul copil și atunci au hotărât să înfieze un suflețel.

Iată câteva dintre celebritățile internaționale care au decis să-și schimbe viața, adoptând un copil.

Angelina Jolie

Angelina-Jolie
foto: welovebuzz.com

Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood se poate lăuda cu o familie numeroasă. Angelina Jolie și Brad Pitt sunt împreună de peste şase ani şi au şase copii. Trei dintre ei sunt copiii biologici ai cuplului – Shiloh, în vârstă de 9 ani, și gemenii Vivienne și Knox, în vârstă de 7 ani. Ceilalți trei copii adoptaţi sunt Maddox, în vârstă de 14 ani născut în Cambodgia, Zahara, în vârstă de 10 ani născută în Etiopia, şi Pax, în vârstă de 12 ani născut în Vietnam.

Michelle Pfeiffer

Michelle-Pfeiffer
foto: sweetstyle.ru

Michelle a considerat că divorțînd la 35 de ani nu este un motiv temeinic pentru a nu avea copii. A depus dosarul pentru adopția fiicei sale, Claudia Rose, acum în vârstă de 22 de ani. La scurt timp după acest demers, Michelle l-a întâlnit pe David E. Kelly, cel care avea să devină iubirea vieții ei. La vremea respectivă a declarat: „Am avut emoții când i-am spus, dar mi-a zis că asta face diferența între băieți și bărbați”. La un an după căsătoria cu David, se naște fiul lor, John Henry, acum în vârstă de 21 de ani.
Diane Keaton

Diane-Keaton
foto: wsj.com

Acum, la 69 de ani, Diane Keaton este mamă singură. Ea a adoptat doi copii: pe Dexter, acum în vârstă de 19 ani și pe Duke, acum în vârstă de 14 ani. Când a adoptat-o pe Dexter, avea 50 de ani. A declarat la momentul respectiv:”Când am adoptat, a trebuit să mă schimb imediat ca persoană, să devin mai darnică. M-a făcut să văd cât de egocentrică eram. Sunt actriță până la urmă. Nu aveam pe nimeni să-mi spună cât de bine fac ce fac sau dacă e într-adevar bine. Iubirile vieții mele sunt copiii și mama mea. Nu simt că am neapărată nevoie de un bărbat. Nu mă înțelegeți greșit, iubesc bărbații, dar am copiii și munca și asta este de ajuns pentru mine”.

Charlize Theron

Charlize-Theron
foto: dailystormer.com

Actrița a așteptat doi ani până când a adoptat un băiețel pe nume Jackson. În vârstă de 40 de ani, Charlize a declarat: „A durat doi ani până când am primit copilul. Acum simt exact ceea ce ar trebui. Nu știu cum să descriu. Pur și simplu e așa cum ar trebui să fie”.

Nicole Kidman

Nicole-Kidman
foto: play4movie.com

După mai multe sarcini pierdute, Nicole a adoptat doi copii. Isabela, acum în vârstă de 23 de ani și Connor, acum în vârstă de 20 de ani, au fost înfiați în perioada mariajului cu Tom Cruise. După divorțul părinților, în 2001, copiii au ales să locuiască cu tatăl.

Jamie Lee Curtis

Jamie-Lee-Curtis
foto: celebitchy.com

A adoptat doi copii, o fetiță Annie și un băiețel, Thomas. Vedeta declara la vremea respectivă: „Adopția este un drum foarte complicat, plin de provocări. Este greu, dar o modalitate incredibilă de a-ți crea o familie. Trebuie doar să fii foarte deschis”.

Sandra Bullock

Sandra-Bullock
foto: dailymail.co.uk

Înainte de separarea de Jesse James, soțul ei, Sandra Bullock a adoptat un băiețel de culoare. Pe numele său Bardo Bullock, micuțul are acum vârsta de 5 ani. Sandra declara imediat după fericitul eveniment: „A fost un proces lung și greu, nu am intervenit în niciun fel, ci am trecut prin procesele prin care trec toți oamenii”.

Kirstie Alley

Kirstie-Alley
foto: dailymail.co.uk

După îndelungate lupte cu infertilitatea și pierderile de sarcină, Kirstie Alley a adoptat o fetiță și un băiețel. William True, acum în vârstă de 24 de ani, și Lillie Price, acum în vârstă de 22 ani au fost înfiați în timpul căsătoriei cu Parker Stevenson. Actrița declara: „Prietenii și soții pot să vină și să treacă, dar familia este pentru totdeauna. Sunt foarte protectori cu mine și eu sunt la fel cu ei. Principala mea calitate este aceea că sunt o mamă bună”.
Katherine Heigl

Katherine-Heigl
foto: eonline.com

Katherine și soțul ei cântărețul Josh Kelley, au adoptat în 2009 o fetiță din Coreea de Sud. La vremea adopției, Naleigh, avea 10 luni. Se pare că micuța s-a apropiat mai mult de tatăl adoptiv, ceea ce i-a produs mare durere frumoasei actrițe. S-a refugiat în muncă sperând că în acest fel poate atenua durerea. Însă și-a dat seama la scurt timp că nu aceasta este soluția. În acea perioadă declara: „M-am luptat foarte tare să fiu acceptată ca mamă de fiica mea. Respingerea ei aproape mi-a frânt inima”. În momentul în care am înțeles acest lucru, am încetat să mai lucrez așa de mult”.

Sharon Stone

Sharon-Stone
foto: celebs.answers.com

După ce a pierdut mai multe sarcini, Sharon s-a decis să înfieze. A considerat ca fiind un semn divin faptul că avocatul care se ocupa de adopții a sunat-o chiar după pierderea unei sarcini. Acum în vârstă de 57 de ani, actrița are înfiați trei băieți: Roan, în vârstă de 14 ani, Laird, în vârstă de 9 ani, și Quinn, în vârstă de 8 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *