Sâmbătă seara, Culver City a fost vizitat de o pleiadă de celebrități feminine, în special mame de renume în lumea Hollywoodului. Asta pentru că a avut loc o gală caritabilă sensibilă pentru ele, una dedicată copiilor mai puțin privilegiați. Vedeta serii a fost Kerry Washintgon – cea care-a primit și un premiu pentru munca depusă în cadrul fundației non-profit.

La acest eveniment, au fost prezente cele mai sexy mame celebre, precum Jessica Alba, Reese Witherspoon, Jenna Dewan Tatum, Jessica Biel, Gwen Stefani, Kelly Rowland,  dar și vedete care încă nu au gustat fericirea maternității, precum Rosie Huntington Whiteley. Într-adevăr, frumuseți la superlativ! Gala, care a beneficiat de meniuri extravagante propuse de mai multe restaurante de renume, a reușit să strângă peste 2 milioane de dolari pentru copiii defavorizați.

Kerry Washington

Cum spuneam, sărbătorita serii a fost actrița de 38 de ani din “Scandal”, care este și mama unui copil cu soțul ei, Nnamdi Asomugha – cu care s-a căsătorit în 2013 în maximă discreție. Rochia neagră florală și amplă, semnată Giambattista Valli, a impresionat auditoriul, fiind pe măsura importanței galei la care a participat.

CULVER CITY, CA - NOVEMBER 14: Honoree Kerry Washington attends the 2015 Baby2Baby Gala presented by MarulaOil & Kayne Capital Advisors Foundation honoring Kerry Washington at 3LABS on November 14, 2015 in Culver City, California.  (Photo by Charley Gallay/Getty Images for Baby2Baby)

Jessica Biel

O apariție provocatoare din partea proaspetei mămici, demonstrând cât de bine arată la aproape 6 luni după sarcină. Actrița de 33 de ani este mama unui băiat cu Justin Timberlake, pe nume Silas. Rochia sa a fost cea mai elegantă a serii, semnată Monse.

Jessica Biel

Jessica Alba

Radiantă ca întotdeauna, superba actriță de 34 de ani și mamă a două fetițe la fel de frumoase împreună cu soțul ei, Cash Warren, a ales o rochie de culoarea păpădiei – un galben cald care o prinde de minune! Rochia, semnată Giambattista Valli, este una dintre cele mai feminine ținute ale evenimentului!

Reese Witherspoon

Giambattista Valli a fost designerul ales și de simpatica actriță de 39 de ani. O alegere mai interesantă decât clasicele ei rochii negre simple. De data aceasta, Reese a ales o rochie babydoll cu top și brâu floral, galben deschis.

Jenna Dewan Tatum

Soția sexy a lui Channing Tatum a purtat Monique Lhullier – o creație verde extrem de fresh, accesorizată cu stilettos albi. O combinație foarte frumoasă și nouă!

Gwen Stefani

Divorțată și îndrăgostită de un alt bărbat! Dar Gwen nu ratează nicio apariție glamuroasă, ba din contră, este mai activă ca oricând! Rochia aleasă de blonda de 46 de ani a fost una specifică stilului Victorian grunge, cu dantelă neagră aplicată pe material nude.

Rosie Huntington

Iubita supermodel a lui Jason Statham a adus un plus de sex-appeal și feminitate purtând o rochie babydoll scurtă, roz pal, foarte potrivită pentru silueta ei perfectă. Rosie în roz trandafiriu, nici că se putea mai bine!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: okmagazine

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *