Mare eveniment azi în familia prezentatoarei Mirela Boureanu Vaida

0
Mirela Boureanu Vaida
Foto: ph-online.ro

La 33 de ani, frumoasa prezentatoare tv Mirela Boureanu Vaida este mai fericită ca niciodată. De când a devenit mămică, își împarte viața între familie şi cariera profesională, reușind să se descurce minunat și să îmbine ambele laturi într-un mod cât mai plăcut. Exemplul viu, constă în faptul că prezentatoare a recunoscut de curând că îşi alăptează fetiţa în pauza dintre cele două părți ale emisiunii pe care o moderează. Pentru că locuiește în apropierea platourilor de filmare, vedeta este vizitată zilnic de tătic și de micuța Carla și petrec împreună o oră în cabina privată a prezentatoarei. Mirela Boureanu Vaida s-a întors pe micul ecran, la emisiunea care a consacrat-o, la doar două luni și puțin după naștere.

fetita-mirela-boureanu-vaida_0
foto: facebook

Astăzi este o zi foarte importantă pentru vedeta de televiziune Mirela Boureanu Vaida. Fetița ei, Carla Maria, aniversează azi, patru luni de când a venit pe lume. Pentru a marca acest moment, Mirela a postat pe contul ei personal o poză cu micuța, îmbrăcată precum o adevărată prințesă. Cu o fustiță corai cu volănașe, o bluziță albă și o bentiță roz pe cap, micuța Carla pozează într-o mică vedetă care, parcă ne salută din așternutul ei.

„Sunt domnișoara Carla și azi împlinesc 4 luni!! Și mami e taaare mândră!”, a scris prezentatoarea tv în dreptul fotografiei.

micuta Carla
foto: facebook

Așa și este, deoarece Mirela Boureanu Vaida și-a dorit foarte mult timp un copilaș și, chiar de curând, mărturisea: ”Până s-o am pe Carla, nu mi-am imaginat că există o astfel de iubire, fără graniţe, fără condiţii, fără margini. Nu încetez să mă minunez de felul uluitor în care evoluează în fiecare zi, cum se transformă, învaţă şi ne învaţă. Felul în care o iubesc mă uimeşte.”

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *