Margot Robbie este la un pas de altar

Margot Robbie
Foto: hollywoodlife.com

Margot Elise Robbie, actriţă australiancă, şi-a început cariera prin apariţiile sale în filme independente din ţara sa natală. În 2010 părăseşte Australia şi pleacă la Hollywood. În Statele Unite obţine rapid rolul Laurei din serialul „Pan Am”, rol care îi aduce mult dorita notorietate. Între timp a făcut şi câteva reclame comerciale la cosmetice.

În 2013, Margot a apărut pe marele ecran în filmul „About Time” iar rolul din celebrul film „The Wolf of Wall Street” în care a jucat alături de Leonardo DiCaprio şi Jonah Hill i-a adus recunoaşterea internaţională.

Presa tabloidă a „cuplat-o” în trecut mai cu toţi actorii celebri alături de care a filmat, de la Leonardo DiCaprio, Alexander Skarsgard şi chiar Will Smith, însă blonda a negat orice zvon. În anul 2009 începe o relaţie cu Ashleigh Brewer, partenerul ei din serial „Pan Am”. Cei doi s-au separat după doi ani, fiecare urmând un alt drum în viaţă.

În anul 2014 îl cunoaşte pe Tom Ackerley, un regizor britanic. În iunie cei doi fac un an de când sunt împreună oficial. În prezent Margot este la Toronto unde filmează pelicula “Suicide Squad”, film în care îl are alături pe Jared Leto. Se pare că Tom nu a putut sta prea mult timp fără Margot, drept pentru care a vizitat-o pe platourile de filmare din Toronto. Mai mult decât atât, conform publicaţiei “New Idea”, “Tom i-a pus marea întrebare și Margot a acceptat. Data viitoare când se vor întâlni, vor să meargă împreună pentru a cumpăra un inel de logodnă”.

Margot si Tom
Foto: anabel.al

În vârstă de 24 de ani, se pare că tânăra australiancă nu pierde timpul. Cariera ei este în plină ascensiune, iar ultimele filme în care a jucat -“Lupul de pe Wall Street” și “Focus” – îi dau încrederea necesară şi dorinţa de a se realiza şi pe plan personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *