Marius Moga este tată de fetiţă!
Foto: reginele.ro

„Micul Mozart” parcă a prins aripi de când se iubeşte cu frumoasa ştiristă de la PRO TV, Bianca Lăpuşte. A prezentat-o părinţilor lui, a cerut-o de soţie în direct la “Vocea României”, au făcut vacanţe romantice în SUA, iar acum, surpriză: l-a făcut tătic.

Marius Moga (33 de ani) și soția sa Bianca Lăpuște (21 de ani), radiază de fericire după ce au devenit părinţii unei fetiţe superbe, şi spun că îşi trăiesc visul. Fericitul eveniment s-a petrecut departe de ochii presei, Bianca preferând să nască la Cluj-Napoca, în urmă cu aproape o săptămână.

Bianca a născut la o clinică din Cluj o fetiţă perfect sănătoasă de 3,450 de kilograme, care a primit nota 10 la naştere. Soţia lui Moga a dorit să aducă pe lume copilul pe cale naturală, şi nu a optat pentru cezariană. Bebelușul va primi numele de Maria, după mama lui Marius.
„Trăim cele mai frumoase şi emoţionante momente din viaţa noastră”, au spus cei doi. Marius şi Bianca spun că nu vor să se oprească aici. Îşi mai doresc copii şi speră să-i dăruiască Mariei un frăţior sau o surioară chiar în primii ei ani de viaţă.

Marius i-a stat alături soţiei sale permanent, inclusiv în sala de naşteri. Mămica şi-a revenit rapid şi a părăsit spitalul la nici 48 de ore de la naştere. Bianca este sigură că fetiţa, născută în zodia Balanţă, o să ajungă o artistă, ca tatăl ei.

Marius și Bianca s-au cununat civil la începutul verii, în Alba Iulia, orașul de origine al artistului, după un an și jumătate de relație. Juratul de la “Vocea României” și-a cerut în căsătorie iubita într-o excursie la New York.

Cei doi vor să-şi unească în curând destinele şi în faţa lui Dumnezeu deoarece vara aceasta, ei au făcut doar cununia civilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *