Marius Moga și Bianca Lăpuște au spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă

Marius Moga și Bianca Lăpuște
foto: facebook

Se poate spune fără dubii că anul 2015 este anul lui Moga. Pe plan profesional îi merg toate ca unse, iar pe plan personal şi-a găsit marea dragoste, în persoana frumoasei prezentatoare Bianca Lăpuște. Despre Bianca, faimosul compozitor mărturisea cu ceva timp în urma „Sunt foarte fericit. Bianca e intuitivă, creativă şi frumoasă foc, are ochii albaştri. Când ai o muză, viaţa e altfel”.

foto: agentiadepresamondena.com

Relaţia celor doi a mers pe repede-nainte, pentru că la scurt timp după ce au început relaţia, Bianca a rămas însărcinată, urmând ca peste scurt timp să-l facă pe Moga tată de fetiţă. Pentru ca lucrurile să fie temeinic făcute, Marius şi Bianca au spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă, în weekend-ul care tocmai a trecut.

Marele eveniment a fost celebrat în curtea casei părinţilor lui Marius, la Alba Iulia, acolo unde familiile lor s-au ocupat de tot ce ţine pentru o petrecere pe cinste. Se pare că cei doi au ales să împărtășească acest moment special într-un cadru restrâns, departe de ochii presei.

Pentru importantul eveniment, Bianca a ales să poarte o rochie lungă, deschisă la culoare, la care a asortat o coroniță cu flori, iar Marius s-a îmbrăcat simplu, în cămașă albă și jeanși deschiși.

moga
foto: facebook

Familia Măruţă a fost reprezentată la fericitul eveniment doar de Cătălin, deoarece Andra este însărcinată şi urmează să nască în curând. Atât Andra cât şi Cătălin au postat pe conturile lor imagini de la cununia celor doi, iar mesajele adăugate în descriere au fost extrem de emoţionante şi alese special pentru un asemenea eveniment.

„Dragilor, voi ştiţi cât de mult însemnaţi pentru mine şi cât vă preţuiesc şi vă iubesc! Nu am putut să fiu prezentă alături de voi la cununie din motive cunoscute, dar toate gândurile mele frumoase au fost cu voi tot timpul! Vă iubesc şi abia aştept să îi scoatem pe cei mici în parc împreună”, a mărturisit Andra.

„Nu ştiu sigur dacă şi bărbaţii plâng câteodată (sau nu vreau să recunosc, hahaha) dar ştiu că se emoţionează bine de tot în anumite ocazii fericite! Marius şi Bianca, vă urez din tot sufletul meu multă, dar multă fericire! A fost o bucurie şi o onoare pentru mine să fiu alături de voi într-o zi atât de frumoasă! A fost o cununie specială,care ştiu sigur că anuntă o viaţă în doi plină de iubire”, a mărturisit şi Cătălin Măruţă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *