Marius Moga şi Bianca vor deveni părinţi

Marius Moga şi Bianca
Foto: ea.md

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. După ce a cerut-o în căsătorie, în direct, în cadrul unei emisiuni tv, Marius şi Bianca sunt în aşteptarea primului copil. Bianca este însărcinată în cinci luni, aşa că în vară cei doi vor deveni părinţi.

“Bianca şi Moga vor avea o fetiţă. Abia acum câteva săptămâni au aflat şi ei, după o ecografie. Sunt foarte fericiţi. Bianca are o sarcină uşoară, nu are greţuri, stări de rău sau pofte exagerate. S-a îngrăşat, desigur, ca orice femeie gravidă. Se teme însă să nu ia foarte multe kilograme până în luna a noua. Însă ea îşi doreşte să fie fetiţa sănătoasă, apoi va scăpa ea de kilogramele în plus. Încă nu s-au gândit ce prenume să-i pună fetiţei, zic că mai au timp. Nici despre căsătorie nu au discutat sau cel puţin prietenilor nu le-au spus nimic. Ei îşi trăiesc povestea de dragoste, sunt foarte fericiţi şi sunt nerăbdători să vină pe lume primul lor copil. Moga va pleca în turneu, prin ţară, iar Bianca îl va însoţi, chiar dacă e gravidă. Se simte bine”, au spus celor de la wowbiz surse din anturajul celor doi.

De curând Marius Moga a lansat cel de-al doilea single, “Suntem Păsări Călătoare” feat. Achi, o piesă cu mesaj pozitiv şi inspiraţional. Videoclipul noii piese a fost filmat în localitatea natală, Alba Iulia, iar protagoniştii principali sunt chiar Marius şi Bianca.

 

Această experienţă a făcut-o pe Bianca să posteze un mesaj emoţionat pentru tatăl copilului ei: “Sunt mândră cu o așa familie! Suntem trei păsări călătoare. La care se adaugă gaşca de prieteni minunați. Chiar dacă sunt alături de tine zi de zi, nu încetezi să mă uimești şi să mă surprinzi cu geniul şi sufletul tău, ambele nemărginite.Te iubesc şi îți mulțumesc că exiști!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *