Marla Sokoloff fericită că a devenit din nou mămică

Marla-Sokoloff
foto: facebook

Ajunsă la vârsta de 35 de ani, Marla Sokoloff și-a început cariera actoricească din copilărie. În urma unui casting, Marla, atunci în vârstă de 12 ani a fost selectată pentru un rol în sitcom-ul “Full House“.

Actriță și cântăreață, Marla Sokoloff ne este cunoscută pentru interpretarea rolului Lucy Hatcher din spectacolul de televiziune “The Practice“ și pentru interpretarea personajului Gia Mahan din sitcom-ul “Full House“.

Până în anul 2003, Marla a cântat la chitară în trupa rock Smittin iar în februarie 2006 și-a lansat primul CD solo, intitulat “Grateful“.

Pe platourile de fimare, actrița l-a cunoscut pe James Franco. Cei doi au fost împreună timp de cinci ani dar relația lor s-a încheiat fără multe comentarii din partea vreunuia dintre ei.

În 2004, Marla Sokoloff a început relația cu Alec Puro, compozitorul și bateristul trupei Deadsy. După cinci ani de relație, în toamna anului 2009, cei doi s-au căsătorit. La trei ani după ce și-au jurat credință vesnică, Marla și Alec devin pentru prima dată părinți. Actrița a născut o fetiță, pe care au numit-o Elliotte Anne.

Își doresc o familie mare, cu mulți copii, și pentru această dorință nu au încetat niciodată să se roage. Și iată cum, zilele trecute, dorința li s-a îndeplinit. Se pare că nou-născutul i-a luat prin surprindere pe părinți deoarece s-a grăbit să-i întâlnească mai devreme. Cu șase săptămâni înainte de termen, Marla Sokoloff a născut cea de-a doua fetiță, pe care proaspeții părinți au numit-o Olive Mae Puro.

Familia a salutat cu mare bucurie sosirea noului membru iar Elliotte Anne, surioara cea mare, abia așteaptă noul tovarăș de joacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *