Mel Gibson la un pas de altar!
Foto: mstarz.com

Mel Gibson a fost căsătorit cu Robyn Moore din 1980 şi alături de ea are şapte copii, o fată şi şase băieţi. Hannah, născută în 1980, doi gemeni Edward şi Christian născuţi în 1982, Willie, născut în 1985, Louis în 1988, Milo în 1990 şi Tommy, născut în 1999. După o căsnicie care a durat aproape 30 de ani, cei doi s-au despărțit în 2006 și au divorțat în 2011. Divorţul lor a fost unul dintre cele mai scumpe divorțuri de la Hollywood.

mel si robyn
Foto: thedailybeast.com

Actorul a început apoi o relație cu rusoiaca Oksana Grigorieva, care i-a adus pe lume o fetiță.

Cu toate că până acum a avut parte de mai multe eşecuri în dragoste, se pare că în sfârşit, Mel Gibson şi-a găsit dragostea şi este pregătit, la vârsta de 59 de ani, să meargă din nou la altar. Cea care i-a furat inima celebrului actor, se numeşte Rosalind Ross şi este mai tânără cu 35 de ani decât Mel Gibson. Tânăra de doar 24 de ani, este o scenaristă angajată recent la firma de producție pe care o deține Gibson. Campioană mondială la acrobaţii pe cal, aceasta l-a cucerit pe actor într-o vacanţă din Costa Rica. Cei doi sunt împreuna de câteva luni, iar conform apropiaţilor, Mel e mai îndrăgostit ca niciodată.

Cei șapte copii ai actorului, cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, îşi susţin tatăl în noua alegere şi sunt încântați de viitoarea mamă vitregă, dar își roagă tatăl să facă un contract prenupțial pentru a-și proteja averea de 425.000.000 de dolari.

Prietena mel
foto: Instagram

„Copiii lui Mel sunt încântați de faptul că Rosey este noua iubire a tatălui lor, însă îl sfătuiesc să semneze un act prenupțial. Ei sunt îngrijorați că tatăl lor extrem de impulsiv e atât de îndrăgostit încât e în stare de orice să-și ducă noua iubită la altar. Ei vor să se asigure că Mel își va proteja averea”, a declarat un prieten apropiat din anturajul actorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *