Mel Gibson
Foto: perezhilton.com

Carismaticul actor Mel Gibson a fost în anii 1990 unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile „cel mai bun regizor” şi „cel mai bun film”, în 1995, cu pelicula „Inimă neînfricată/ Braveheart”. Celebrul regizor al filmelor „Patimile lui Hristos” şi „Apocalypto” a revenit în ianuarie 2011 pe marile ecrane, după o pauză de opt ani, cu rolul din thrillerul „Scăpat de sub control/ Edge of Darkness”. Cel mai recent film al său în calitate de actor este „Eroi de sacrificiu 3”.

Cu toate astea, începând din 2006 cariera actoriceasă a lui Mel Gibson a intrat într-un con de umbră odată cu apariţia problemelor sale cu alcoolul dar şi a scandalurilor din viaţa lui privată. Din aceste motive actorul se concentreză acum pe carieră şi încearcă o reîntoarcere în lumina reflectoarelor. Se pare însă că necazurile se ţin scai de el. Mel Gibson se află de câteva luni la Sydney, unde lucrează la un film despre Al Doilea Război Mondial, a cărui lansare este așteptată să aibă loc în octombrie. El a intrat în colimatorul presei după ce o femeie care lucrează ca fotograf pentru cotidianul australian The Daily Telegraph a spus că a agresat-o în momentul în care ea încerca să îl fotografieze. Kristi Miller spune că a fost bruscată şi lovită în spate de Mel Gibson – care, apoi, a agresat-o şi verbal -, în momentul în care l-a fotografiat pe actor în compania tinerei sale iubite, Rosalind Ross. Actorul australian era „extrem de nervos”, spune Kristi Miller, potrivit căreia Mel Gibson, văzând că este fotografiat, a scuipat-o în faţă şi a început să o insulte.

Mel Gibson a negat toate acele acuzaţii. Potrivit revistei People, el nu va fi pus sub acuzare pentru agresiune, deoarece ancheta iniţiată de Poliţia din Australia nu a condus la descoperirea unor dovezi care să confirme acele acuzaţii. „Poliţia a finalizat ancheta ce a avut la bază acuzaţiile făcute de o fotojurnalistă din Sydney şi a ajuns la concluzia că nu există dovezi pentru punerea sub acuzare a clientului meu Mel Gibson”, a spus avocatul starului, Christopher Murphy.
Se pare că acest incident a reuşit să-l enerveze pe actor din cauza faptului că a fost surprins în compania Rosalindei Ross, tânăra lui iubită, despre care Gibson nu a confirmat relaţia care este mai mult decât evidentă. Se pare că Rosalind Ross este cea mai nouă cucerire a starului de la Hollywood, cei doi cunoscându-se în luna iulie, atunci când tânăra a venit să se angajeze la compania de producție pe care o deține Gibson.

Mel Gibson si Rosalind
Foto: app.pulse.ng

Şi cum o belea nu vine niciodată singură, presa din Australia susţine că iubita mult mai tânără a starului, Rosalind Ross, în vârstă de 24 de ani, este însărcinată. O sursă citată de New Idea a dezvăluit că „Rosey n-a mai băut deloc alcool de o lună. Și, deși nu admite că e însărcinată, nici nu neagă asta”. Rosie a spus mereu că își dorește să fie o mămică tânără și să aibă trei sau patru copii”.

Pentru cuplu este primul copil, însă pentru Mel Gibson ar fi al nouălea copil. Șapte provin din mariajul cu fosta soție, Robyn.

Mel Gibson si Robin
Foto: suggestkeyword.com

După ce Mel și Robyn au divorțat, în 2006, punând capăt unei căsnicii care a durat 26 de ani, starul australian a avut o relație cu pianista rusoaică Oksana Grigorieva, în vârstă de 45 de ani. În 2009 s-a născut fiica lor, Lucia, dar după numai un an, cei doi s-au despărțit, iar ruptura n-a fost lipsită de controverse.

Mel Gibson si Oksana Grigorieva
Foto: smh.com.au

Rosalind Ross este prima iubită a starului de la Hollywood, după despărţirea de Oskana Grigorieva.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *