Melcisori cu ciuperci şi caşcaval

Ingrediente:

 

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 2 conserve de ciuperci
  • 4 linguri caşcaval ras
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 fire ceapă verde
  • 4 linguri sos de roşii
  • sare, piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile se curg bine de apă din conservă şi se mărunţesc cu ajutorul robotului de bucătărie.

Ceapa su usturoiul se toacă fin şi le adăugăm peste ciuperci. Se adaugă şi sosul de roşii împreună cu condimentele, iar apoi caşcavalul ras şi se amestecă bine până se omogenizează.

Întindem aluatul de foietaj, iar deasupra presărăm uniform compoziţia.

Rulăm strâns până obţinem o ruladă. La fel se procedează şi cu a două foaie.

Daţi rulourile formate la rece pentru 15 minute, poate chiar la congelator dacă vă grăbiţi tare.

Apoi tăiaţi în felii aproximativ egale şi le aşezaţi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, la distanţă de câţiva cm între ele.

Daţi-le cu puţin sos de roşii pe deasupra, pentru un aspect mai apetisant.

Tava se introduce la cuptor la foc potrivit şi se lasă până se rumenesc uşor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *