Melia Grand Hermitage îți oferă vacanță perfectă alături de cei dragi

Cei mai mulți proapeți părinți aproape că nici nu-și pot imagina cum s-ar putea folosi cuvintele: familie și vacanță în aceeași propoziție. Când porți de grijă unui sugar care are nevoie de toată atenția ta sau când ai un toddler care imediat ce ieșiți pe ușă acum e aici și două minute mai târziu 50 de metri mai încolo, e greu să te gândești și cum ar fi să părăsești localitatea, darămite să vă mai aventurați cu toții la mare distanță de casă pentru o vacanță într-o stațiune. Dar să știi că există și locații precum Melia Grand Hermitage care te ajută să-ți schimbi radical atutidinea față de timpul liber petrecut în familie și să descoperi că există și modalități în care vă puteți distra toți membrii familiei în egală măsură.

Încă de când  a apărut în anul 2005, Melia Grand Hermitage a dat o notă distinctă stațiunii, iar prin conceptul premium pe care îl oferă, îți asigură și mai multă eleganță, liniște și acces la zone exclusive. 

Situat foarte convenabil pe un versant al unui deal din stațiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria, Melia Grand Hermitage oferă an de an vacanțe de neuitat unui număr impresionant de turiști veniți să se relaxeze la mare din peste 10 țări.

Din București și până la Melia Grand Hotel sunt doar 280 de kilometri, o distanță scurtă și ușor de agreat chiar și de către cei mici, la capătul căreia te așteaptă un loc desprins parcă din Paradis. Domeniul din jurul acestui hotel este acoperit cu verdeață și arbori maiestuoși, care îți asigură un refugiu umbrit pe tot parcursul zilei și presărat din loc în loc cu piscine supravegheate unde atât adulții cât și copiii se pot bucura din plin de farmecul apei.

Când au chef de mișcare, părinții cu bebeluși îi pot pune pe micuți în cărucior și colinda împreună aleile special amenajate pentru cărucioare, iar cei cu voinicei ceva mai mari pot da o fugă până la unul din locurile special amenajate cu tobogane și dispozitive de cățărat, cu trasee pe frânghie sau unde animatorii îi așteaptă plini de energie și voie bună cu jocuri și provocări care mai de care mai educative și distractive. 

Cu alte cuvinte, la Melia Grand Hermitage este raiul copiilor, dar să știi că nici adulții nu au fost uitați pentru că și lor li s-au pregătit aici o mulțime de activități sportive și de divertisment, atât pe apă cât și pe uscat, precum: dance and aqua gym, polo și volei pe apă, darts, volei pe nisip și multe alte surprize pe care este mai plăcut și mai incitant să le descoperi pe cont propriu.

Unde poți să servești masa la Melia Grand Hotel?

Una din primele griji ale oricărei mămici plecate în vacanță este oferta alimentară. Orice mămică își dorește pentru puiul ei un meniu sănătos și gustos și se gândește că nicăieri nu-i ca acasă când vine vorba de mâncare. Dar și la acest capitol Melia Grand Hermitage îți demonstrează că se poate și altfel.

Dacă micuțul tău a absolvit cu bine etapa diversificării și a început să mănânce de toate, atunci se va bucura la fel de mult ca și tine de oferta bogată a restaurantelor Hermitage și The Level, cu preparate tradiționale specifice excepționalei bucătării bulgărești, dar și din bucătăria internațională.

Când vi se face poftă de delicii italienești, puteți servi cina în Al Dente făcând în prealabil o rezervare la biroul Concierge. 

De asemenea, dacă după atâtea activități fizice în aer liber în parcurile de distracții vi se face foame, puteți servi o gustare la una din nenumăratele tonete, baruri sau cafenele, amplasate atât în interior cât și în exterior, delectându-vă cu pizza, Panini, Paella sau înghețată.

Și ca să nu-ți mai faci griji pentru calitatea măncărurilor, dacă nu te-au convins deja gustul și aspectul lor senzaționale, atunci ocupă un loc cât mai în față în cadrul unei zone de restaurant cu live cooking sau show-uri culinare.

În concluzie, la Melia Grand Hermitage găsești de toate și pentru toți nu doar din punct de vedere al posibilităților de cazare și distracție, ci și în ceea ce privește mâncarea, astfel încât tu și familia ta să vă bucurați din plin de vacanța pe care o meritați.