mic-dejun-copios

Ingrediente:

  • 2 cârnați
  • 2 felii de bacon
  • 1 roșie
  • ciuperci, feliate sau întregi
  • 1 cutie mică de fasole
  • 2 ouă
  • 1/2 cană lapte
  • sare și piper după gust
  • 2 felii de pâine
  • unt

 

Mod de preparare:

1. Puneți puțin ulei într-o tigaie și dați la foc potrivit. Adăugați cârnații, ciupercile și roșiile. Când cârnații sunt făcuți pe jumătate, adăugați baconul.

2. Luați de pe foc și păstrați la caldură.

3. Bateți ouăle cu laptele, sarea și piperul. Turnați amestecul într-o tigaie unsă cu puțin unt.

4. Prăjiți feliile de pâine.

5. Așezați pe un platou și serviți alături de un fresh de portocale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *