Cum in general ziua de vineri este cea mai incarcata din saptamana, iar in plus ne simtim si epuizati dupa o saptamana de munca, avem nevoie de un mic dejun consistent. Dar cum niciodata timpul dedicat prepararii micului dejun nu reprezinta cel mai mare avantaj, trebuie sa ne gandim la o varianta extrem de usor de gatit. Ei bine m-am gandit pentru astazi la o combinatie de oua cu somon.

Nimic nu ar putea fi mai usor de preparat. Pentru doua persoane avem nevoie de patru oua amestecate cu un strop de lapte, la care se adauga un varf de cutit de sare si piper. Intr-o tigaie de teflon bine  incalzita, se toarna amestecul format si lasa la foc mediu. Nu uitati sa amestecati ouale sa nu se lipeasca. Intre timp, se prajesc patru felii de paine. Cand ouale sunt gata se pun pe painea prajita si se adauga cate o felie de somon afumat. Se servesc alaturi de legume proaspete taiate felii subtiri. 

Bon appetit! 

oua cu somon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *