Mic dejun de week-end

Pentru ca este un week-end special pentru noi, am zis ca e cazul sa il rasfat pe cel mic cu un mic dejun ïnedit”.
Nu aveam prea mult timp la dispozitie si nici prea multe ingrediente in frigider, asa ca am recurs la partea creativa. Ce a iesit, vedeti mai jos!
Ouă umplute:
Am fiert ouale tari, apoi am frecat galbenusul cu putina urda si am umplut albusurile. am decorat cu maslina!
Rosii gargarita:
- 4 rosii mai micute
- 100 gr urda dulce
- 1 legatura marar
- sare
- piper
Se freaca urda si se adauga putin marar tocat marunt, sarea si piperul. Se taie in doua rosiile,se scobeste miezul si se umplu cu crema de urda. Pe un platou se aseaza rosiile umplute cu fata in jos. Apoi in loc de cap punem o maslina, pe care facem apoi si ochii. Din bucatele de masline facem punctuletele de pe aripi.
Sa aveti pofta, caci noi am avut din belsug!