„Micul Mozart”, juratul de la “Vocea României”, se pregătește de nuntă

Micul-Mozart-juratul-de-la-Vocea-României-se-pregătește-de-nuntă
foto: kankan.md

Anul trecut a început frumoasa poveste de dragoste dintre Marius Moga și Bianca Lăpuște.

Discret din fire, Marius Moga a preferat să păstreze tăcerea asupra vieţii sale private mult timp după despărţirea de Iulia Vântur. Asta până într-o zi în care a fost surprins în compania unei frumoase tinere. Imediat, s-a aflat despre cea care era alături de Marius că este o clujeancă de 20 de ani, corespondenta Ştirilor Pro TV de la Iaşi, pe nume Bianca Lăpuşte.

Marius-si-Bianca
foto: libertatea.ro

Odată deconspirată relația, cei doi nu se mai feresc să-și afișeze dragostea în public. Mai mult decât atât, Bianca a apărut şi în primul videoclip din cariera solo a lui Marius Moga, la piesa „Pe barba mea”, și s-a mutat cu job-ul în capitală pentru a fi mai aproape de iubitul ei.

“Ne este bine împreună și cred că ăsta este cel mai important lucru. Ne înțelegem și nu am simțit nicio diferență pe niciun plan. Nu știu să zic dacă e fata potrivită. Eu nu gândesc așa. Trebuie să trăim în prezent și atunci când suntem fericiți trebuie să maximizăm sentimentul acela. Dacă mă gândesc că poate nu e ea, sau c-o fi și-o păți, nu va merge nimic. Eu când mă hotărăsc, mă hotărăsc. Și acum, ne iubim și ne simțim bine. E meritul și dreptul nostru să ne trăim viața și să vedem ce iese din ea, nu trebuie să dăm explicații nimănui!”, a declarat Moga pentru wowbiz.ro. la începutul relației.

bianca-lapuste-si-marius-moga
foto: vocearomaniei.protv.ro

Lucrurile s-au mișcat destul de repede între cei doi și asta pentru că la ediția anterioară a show-ului “Vocea României”, practic la doar câteva luni de la începutul relației, în direct, Marius și-a îmbrățișat iubita și a declarat: “Am mințit mai devreme când am spus că în public este iubita mea. Acolo este logodnica mea”.

Și iată că de la această declarație, nu a mai trecut mult și frumosul cuplu ne surprinde din nou. Surse din anturajul compozitorului, menționate de wowbiz.ro., fac o declarație senzațională: “Marius s-a schimbat radical de când e cu Bianca. E îndrăgostit, vesel, fericit, atent cu toată lumea, se vede că ea are mare grijă de el. E îndrăgostit și ea îl iubește foarte tare. Mereu vine la studio și îl încurajează în tot ce face, îl felicită, îl susține. Locuiesc împreună de mult timp și acum stabilesc detaliile pentru nuntă. Ei vor să o facă chiar anul ăsta. Plus că își doresc foarte tare să devină părinți. Pe ea o adoră familia lui pentru că de când e iubita lui, Moga e alt om. E schimbat radical, în bine. Ea are foarte mare grijă de el. Noi, prietenii, nu l-am văzut niciodată atât de fericit. El se vede o viață lânga Bianca. Se interesează de local și se gândesc la ce tematică să aleagă pentru nunta lor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *