midii

Ingrediente:

  • 1 și 1/2 ceașcă vin alb sec
  • 2 lingurițe de ghimbir proaspăt ras
  • 2 căței de usturoi, curățați și tocați
  • 1 ceapă, feliată în inele subțiri
  • 500 grame midii proaspete
  • 1/4 ceașcă busuioc proaspăt tocat
  • 1/4 cană coriandru proaspăt tocat

Mod de preparare:

  1. Încălziți apă într- o oală pe foc și adăugați treptat vinul, ghimbirul, usturoiul și ceapa. Aduceți la fierbere.
  2. Adăugați midiile, acoperiți oala cu un capac și lăsați să fiarbă până când midiile se deschid.
  3. Adăugați busuiocul si coriandrul și serviți imediat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *