Mijlocaşul Barcelonei, Andres Iniesta, tătic pentru a doua oară

Andres Iniesta
Foto: headbandsandheartbreak.wordpress.com

În 2012 Andres Iniesta a fost numit „Cel Mai Bun Jucător al Turneului” la Campionatul European de Fotbal și „Fotbalistul European al Anului”.

În anul 2008 fotbalistul a cunoscut-o pe Anna Ortiz şi doi ani mai târziu, Anna a confirmat că este însărcinată cu primul lor copil. În aprilie 2011, s-a născut primul copil, o fetiţă, pe care au numit-o Valeria. Micuţa s-a născută cu o lună și jumătate înaintea finalei Ligii Campionilor din 2011, disputată pe Wembley.

Celebrul fotbalist şi iubita lui Anna s-au căsătorit pe 8 iulie 2012. În toamna lui 2013, Anna a confirmat că este însărcinată cu al doilea copil, un băieţel de această dată. Din păcate însă, nu a putut ţine sarcina până la final, suferind un avort spontan când fătul avea 6 luni.

Andrs iniesta mires
Foto: imgkid.com

În aceste zile, catalanul a făcut mult aşteptatul anunţ pe rețelele de socializare:

”Salutare tuturor! Îl avem alături de noi pe Paolo Andrea, mama și micuțul sunt foarte bine!!!Fericire totală!!!, a scris internaționalul spaniol.

Nașterea copilului a avut loc duminică, a doua zi după ce FC Barcelona a câștigat Cupa Spaniei, învingând Athletic Bilbao cu 3-1 pe Camp Nou şi cu o săptămână înainte ca Barcelona să joace la Berlin finala Ligii Campionilor din sezonul 2014/2015 cu Juventus Torino.

Andres
Foto: wallfoy.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *