Milla Jovovich a născut o fetiţă

Milla-Jovovich
Foto: pinterest.com

Actriță, cântăreață și designer de modă, Milla Jovovich a început să lucreze de la o vârstă fragedă. La vârsta de 11 ani începea un drum în modelling, iar doi ani mai târziu a primit primul său rol într-un serial de televiziune.

De-a a lungul carierei actoriceşti Milla Jovovich, a jucat alături de actori celebri precum Bruce Willis, Ben Affleck sau Matthew McConaughey.

Frumuseţea ei răpitoare nu a trecut neobservată în lumea fashion, Milla reprezentând imaginea unor branduri celebre, printre care Dior, Versace, L’Oreal Cosmetics sau Revlon.

A cochetat şi cu muzica, începându-şi cariera în anul 1994, odată cu lansarea albumului ”The Divine Comedy”. A lansat mai multe demo-uri și a semnat coloanele sonore pentru mai multe pelicule.

L-a cunoscut pe Paul WS Anderson în anul 2002 în timp ce lucra la filmul ”Resident Evil” scris şi regizat de Paul. În anul 2007 cei doi devin pentru prima oară părinţi. Milla a născut o fetiţă pe care au numit-o Ever Gabo. Doi ani mai târziu Milla s-a căsătorit cu Paul WS Anderson.

Anul trecut, în luna august, Milla a scris pe contul ei de socializare „Aceasta trebuia să fie o postare în care să vă anunţ că plec la Cape Town, în Africa de Sud pentru a începe munca la „Resident Evil- The Final Chapter” , dar eu şi soţul meu doar ce am aflat că vom mai avea un copil. După lungi discuţii am decis să amân filmările, ceea ce este în interesul tuturor. Ţinând cont de munca grea şi burta mea care va creşte pe zi ce trece, nu cred că este o idee bună să asociem sarcina şi naşterea cu omorârea zombiilor”.

Şi iată cum Milla acum în vârstă de 39 de ani şi Paul acum în vârstă de 50 de ani au devenit recent părinţii unei fetiţe pe nume Dashiel. Atât micuţa cât şi proaspăta mămică se simt excelent şi abia aşteapă să ajungă acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *