Milupa îți spune Bună Dimineața!

Bebelușii activi și mămicile fericite încep ziua cu noile cereale  Milupa Bună Dimineața

Milupa lansează pe piață noile punguțe de cereale Bună Dimineața,  în formate de 170g și 180g. În plus, au numeroase beneficii: de la gustul delicios și textura delicată, potrivită pentru burtica bebelușilor, până la rapiditatea cu care se prepară, cu ajutorul laptelui matern sau al formulei de lapte preferată de cel mic. Milupa Bună Dimineața sunt cerealele ideale pentru masa de dimineața a bebelușului.

Milupa_Pouch_Cereale_mere_si_Prune

Cerealele Milupa Bună Dimineața sunt adaptate fiecărei vârste, fiind disponibile în 5 variante gustoase:

–       Milupa Buna Dimineata, piure de orez – de la prima lingurita

–       Milupa Bună Dimineața, orez cu fructe de pădure – de la 6 luni

–       Milupa Bună Dimineața, orez și pere – de la 6 luni

–       Milupa Bună Dimineața, orez și piersici – de la 6 luni

–       Milupa Bună Dimineața, mere și prune – de la 8 luni

Diversificarea alimentației este una dintre perioadele cele mai importante pentru bebeluși, ținând cont de faptul că nutriția precis adaptată în primele 1000 de zile este esențială pentru dezvoltarea echilibrată și armonioasă a micuțului. Este cu siguranță și o etapă dificilă, cel mic devenind foarte mofturos. Pentru ca această perioadă să devină una placută, dar și plină de beneficii pentru amândoi, Milupa lansează noile punguțe de cereale Buna Dimineața.

 Încercați și voi cele 5 variante de punguțe de Cereale Milupa Bună Dimineața pentru a vă convinge cât de gustoase sunt. Acestea sunt disponibile vânzării și online, pe www.clubmilupa.ro.

Începerea diversificării alimentaţiei bebeluşului se face numai la recomandarea medicului pediatru. OMS  recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni şi continuarea acesteia în paralel cu iniţierea diversificării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *