Mini cheeseburgeri

Ingrediente:
- 1 kg. carne tocată
- 1/2 ceaşcă firimituri fulgii de porumb
- 2 linguri pastă de tomate
- 2 linguri pesto
- 2 ouă
- 1 morcov , ras
- 9 felii brânză
- 9 felii kaiser
- 100gr. frunze de salată mixtă
- 9 chifle de hamburger
Mod de preparare:
1. Puneți carnea tocată, fulgii de porumb, pasta de tomate, sosul pesto, ouăle și morcovul într-un castron și amestecaţi bine. În cazul în care amestecul este un pic uscat adăugaţi un pic de apă rece.
2. Împărțiți amestecul în 9 părţi și aplatizaţi în forme de hamburgeri.
3. Încălziţi o tigaie la foc mediu-mare și gătiţi burgerii aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
4. Tăiaţi chiflele în jumătate, puneţi salata verde, apoi burgerul, brânza, kaiserul și sosul preferat pentru mini cheeseburgeri.