mini-cheeseburgeri

Ingrediente:

  • 1 kg. carne tocată
  • 1/2 ceaşcă firimituri fulgii de porumb
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 2 linguri pesto
  • 2 ouă
  • 1 morcov , ras
  • 9 felii brânză
  • 9 felii kaiser
  • 100gr. frunze de salată mixtă
  • 9 chifle de hamburger

Mod de preparare:

1. Puneți carnea tocată, fulgii de porumb, pasta de tomate, sosul pesto, ouăle și morcovul într-un castron și amestecaţi bine. În cazul în care amestecul este un pic uscat adăugaţi un pic de apă rece.

2. Împărțiți amestecul în 9 părţi și aplatizaţi în forme de hamburgeri.

3. Încălziţi o tigaie la foc mediu-mare și gătiţi burgerii aproximativ 5 minute pe fiecare parte.

4. Tăiaţi chiflele în jumătate, puneţi salata verde, apoi burgerul,  brânza, kaiserul și sosul preferat pentru mini cheeseburgeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *