mini-toast-la-caserola

Ingrediente:

  • 5 cești cuburi de pâine
  • 4 ouă
  • 1 și 1/2 cană lapte
  • 1/4 cană de zahăr alb
  • 1/4 linguriță de sare
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • 1 lingură margarină topită
  • 1 linguriță scorțișoară măcinată

Mod de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 175 grade C. Ungeți cu puțin unt o tavă de copt.
  2. Puneți cuburile de pâine în tavă. Într-un castron mare, bateti ouăle, laptele, 2 linguri de zahăr, sarea și vanilia și turnați amestecul de ou peste pâine. Stropiți cu margarină și lăsați să stea timp de 10 minute.
  3. Combinați restul de 2 linguri de zahăr cu 1 linguriță de scorțișoară și presărați deasupra compoziție. Coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 45-50 de minute, până când partea de sus este aurie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *