Mini toast la caserolă

Ingrediente:
- 5 cești cuburi de pâine
- 4 ouă
- 1 și 1/2 cană lapte
- 1/4 cană de zahăr alb
- 1/4 linguriță de sare
- 1 linguriță extract de vanilie
- 1 lingură margarină topită
- 1 linguriță scorțișoară măcinată
Mod de preparare:
- Încălziți cuptorul la 175 grade C. Ungeți cu puțin unt o tavă de copt.
- Puneți cuburile de pâine în tavă. Într-un castron mare, bateti ouăle, laptele, 2 linguri de zahăr, sarea și vanilia și turnați amestecul de ou peste pâine. Stropiți cu margarină și lăsați să stea timp de 10 minute.
- Combinați restul de 2 linguri de zahăr cu 1 linguriță de scorțișoară și presărați deasupra compoziție. Coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 45-50 de minute, până când partea de sus este aurie.