Minunatele siropuri de fructe Yo – bogăţie de arome

Minunatele siropuri de fructe Yo - bogăţie de aromeYO – îți umple viața cu fructe!


A
utentic și plin de voie bună… și de fructe… fructe adevărate, de cea mai bună calitate, asta sunt siropurile de fructe YO!

Datorită gustului unic dat de fructele atent selectate, siropurile YO au devenit cele mai populare siropuri de fructe în Austria.

Disponibile într-o mare varietate de gusturi – clasice sau fresh – siropurile de fructe YO potolesc setea întregii familii.

Fiecare picatură te va afunda într-o lume colorată și aromată! Dar asta fără coloranți și fără conservanți!

 

image004image003image006image007image008image005image011image010image009

 

 

 

 

 

Siropul YO din flori de soc sigur ne aduce aminte de copilărie, de vacanțele de vară, când mama și bunica stăteau ore întregi în bucătărie pentru a face siropul magic din soc sau răcoritoarea socată. Aroma placută și gustul incomparabil al siropului YO din flori de soc, fac din el un “clasic” al gamei.

Recomandarea YO:

Încercați sa mixati siropul YO din flori de soc cu vin alb sau vin spumant. O nota parfumată este tot ce trebuie pentru a da aperitivului dumneavoastră un gust cu totul nou și revigorant! Acesta este faimosul cockteil Hugo!

Preparare:image003

30 ml Sirop de soc YO

200ml Prosecco

apă minerală

6 frunze mentă

½ lime

cuburi gheață

Tăiați în sferturi limetta și stoarceți în pahar sucul, apoi puneți și bucățile în pahar. Adaugați siropul de soc, menta și gheața. La final umpleți paharul cu prosecco și puțină apă minerală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *